Μετα από επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Κύμης Κύριο Αλέξανδρο Θεοδώρου όπου μας ανέφερε πως υπάρχει πρόβλημα με τους πολίτες που περιμένουν εκτιθέμενοι στις όποιες καιρικές συνθήκες στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρο Υγείας Κύμης, λόγω covid, και σε συνεννόηση με την Διοικητήρια του Γενικού Νοσοκομείου 🏥Κύμης, κυρία Βασιλική Αγγελοπούλου, σπεύσαμε άμεσα να τους παραχωρήσουμε την πτυσσόμενη τέντα που έχουμε για τις ανάγκες της ομάδας μας, ώστε να μπορούν οι πολίτες να καλυφθούν σε περίπτωση βροχής μέχρι να τους επιτραπεί η είσοδος στους εσωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.

Αφού στερεώσαμε την τέντα με τα τρία μέλη της ομάδας μας, στην συνέχεια προφέραμε και 300 χειρουργικές 👨‍🔬 μάσκες 😷στην κυρία Αγγελοπούλου για την ασφάλεια των εργαζομένων και εφόσον μας ευχαρίστησε, συνεχίσαμε και παραδώσαμε άλλες 150 χειρουργικές μάσκες 😷 στο Αστυνομικό 🚓 τμήμα της Κύμης και άλλες 150 μάσκες 😷 στο Λιμεναρχείο ⚓️ Κύμης.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.