Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312

 

 

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 9:00 π.μ.
Η ομάδα μας διοργάνωσε πιστοποιημένο Σεμινάριο🇪🇺 στην ΒΑΣΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ της ΖΩΗΣ με ορθή χρήση ΑΥΤΌΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΑΠΙΝΙΔΩΤΉ. εγκεκριμένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης #European #Resuscitation #Council) με εκπαιδευτή τον ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΛΑΜΗΣ #Course #Director ΒLS/AED #ERC & #Instructor #Ecosep- Αντιπρόεδρος & #Εκπαιδευτής Προγραμμάτων #Υγείας #ΙΔΑΦΚ . και με Συνεκπαιδευτές:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Είχαμε την τιμή να έχουμε εκπαιδευτή τον Παναγιώτη Σπανό από το #ΕΚΑΒ τους Διασώστες Ρόδου– & #Εκπαιδευτής Προγραμμάτων #Υγείας #ΙΔΑΦΚ . και την #Ειρήνη #Σταμογιάννη Full Instructor #ERC – Εκπαιδεύτρια #Ομάδας #Διάσωσης #Εύβοιας #Sar #312- & #Εκπαιδευτής Προγραμμάτων #Υγείας #ΙΔΑΦΚ .
είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι από σήμερα η ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου απέκτησε ένα δίκτυο 45 νέων πιστοποιημένων ανανηπτών.
Ανάμεσα στους εκπαιδευομένους ηταν μέλη της #ΕΣΔΕ καθώς και προς τιμήν της παρακολούθησε επιτυχώς και η πρόεδρος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Κύμης Αλιβερίου (Νομικό πρόσωπο), κα Maria Samara-mpoti η οποία παρακολούθησε την εκπαίδευση, παρέλαβε το πιστοποιητικό της αλλά και απένειμε πιστοποιητικά σε άλλους καταρτιζόμενους ως εκπρόσωπος του δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Ο φορέας πιστοποίησης του προγράμματος: είναι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council) που αποτελεί τον εγκυρότερο επιστημονικό φορέα στον τομέα της αναζωογόνησης. Είναι ο φορέας ο οποίος εκδίδει τις κατευθυντήριες οδηγίες της βασικής και της εξειδικευμένης υποστήριξης της ζωής….🚨🚨

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Μια σκέψη στο “Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312 διοργάνωσε πιστοποιημένο Σεμινάριο στην ΒΑΣΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ της ΖΩΗΣ”

  • Ωραία η πρωτοβουλία στη βάση της αλλά……
    Μην παραπλανάτε άλλο τον κόσμο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης είναι μια έγκριτη ΜΚΟ , ούτε φορέας πιστοποίησης ούτε φορέας εκπαίδευσης!! Η ECOSEP είναι απλά ένα σωματείο!!! Και βαφτιζόμαστε μεταξύ μας εκπαιδευτές και πιστοποίητες !!!! Ε πια!!! Μήπως είναι ώρα να ελεγχθούν?? Στο τέλος θα βγάζουν και πτυχία ιατρικής μεταξύ τους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.