Παρουσίαση «Ασφάλεια Παιδιού»

Ολοκληρώθηκε χθες η ημερίδα «Ασφάλεια Παιδιού» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών με εισηγητή τον κ Βασίλειο Χαλβατζή Ανχη ε.α. των Ειδικών Δυνάμεων.

Στην εκδήλωση έγινε μια συνοπτική αναφορά σε όλες τις κατηγορίες κινδύνων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας στη σύγχρονη εποχή (Οικιακοί Κίνδυνοι, Σχολικοί Κίνδυνοι, Κίνδυνοι Διαδικτύου, Εξαφανίσεις και Απαγωγές)

Ο Σύλλογος, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό ύπαρξής του, την προσφορά στον συνάνθρωπο θα συνεχίσει αυτού του είδους της παρουσιάσεις επικεντρωμένες σε κάθε μορφή κινδύνου ξεχωριστά στο άμεσο μέλλον.

Για να βοηθήσουμε στην ενημέρωση του κοινού στην προστασία των παιδιών μας που αποτελούν ό,τι πολυτιμότερο έχει στην ζωή του, ο κάθε γονέας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον εισηγητή κο Χαλβατζή για την παρουσίαση, τον κο Χρ. Μεσαρετζίδη, αξιωματικό ε.α του Στρατολογικού ο οποίος προλόγισε και το Βιβλίο του εισηγητή, το «Κτίριο Β 09» για την φιλοξενία και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους

Το ΔΣ του Συλλόγου

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.