Οι WARSHIP μας συστήνονται στο HMG!

Οι WARSHIP μας συστήνονται στο HMG!

1.Ποιες είναι οι επιρροές σας στη μουσική που γράφετε;

Οι βασικές μας επιρροές είναι από την δεκαετία του ‘80 και φυσικά από τον χώρο του HeavyMetal (Motorhead, Black Sabbath, Iron Maiden, Anvil, Accept κ.τ.λ.). Το κύμα αυτής της μουσικής μας βρήκε πάνω στην εφηβεία. Με αυτό μεγαλώσαμε και αυτό μας έχει μείνει.

 2.Ποια είναι η  άποψη σας  για την Ελληνική σκηνή σήμερα.  Τι γίνεται ακριβώς; Υπάρχουν δουλειές; Έχει κοινό στην Ελλάδα;

Τα πράγματα καταρχάς είναι ζόρικα. Για όλους μας έχει δυσκολέψει η κατάσταση. Βέβαια δεν μασάμε. Μέσα από τις δυσκολίες παράγεται και η καλή μουσική. Κοινό υπάρχει και από ότι βλέπουμε αρχίζει να έρχεται στα live. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο. H δύναμη μιας μπάντας είναι ο κόσμος. Η δύναμη της Ελληνικής σκηνής είναι ο κόσμος.

 3.Θα πηγαίνατε σε κάποιο talent show για επιπλέον αναγνώριση; (και μια άποψη για αυτά);

Γιατί να πάμε, για να τα οικονομήσουν οι παρουσιαστές; Δεν υπάρχει τίποτα για κανέναν καλλιτέχνη σε αυτά τα παιχνίδια. Μόλις τελειώσει η περίοδος σε πετάνε στην άκρη και πάνε για τον επόμενο. ΜΑΚΡΙΑ !!!!!

4.Τι είναι αυτό που θέλετε να μείνει στον κόσμο από εσάς; Τι θέλετε να τους περάσετε;

Ότι κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο που μπορούσαν. Όλοι πρέπει να αγωνιζόμαστεπάντα για το καλύτερο.

5.Τι είναι αυτό που σας βοηθάει να προχωράτε σε μια «δύσκολη» χώρα;

Το έχουμε ξαναπεί, η αγάπη για την μουσική. Τίποτα άλλο δεν έχει αυτήν την κινητήρια δύναμη.

6.Μιλήστε μας για τη προσωπική σας δουλειά με τίτλο «The Second Wave»;

Η νέα μας δουλειά αποτελείτε από 8 κομμάτια τα οποία περιέχουν αρκετά στοιχεία της παλιάς heavy metalσχολής. Είναι ένα άλμπουμ στο οποίο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το άλμπουμ αυτό μας έκανε πολύ καλύτερους και πιο ώριμους σαν μουσικούς αλλά πάνω από όλα σαν ανθρώπους.

7.Τι εμπειρίες σας άφησε η ηχογράφηση αυτή;

Ένα ατελείωτο ταξίδι. Έγιναν πολλά κατά την διάρκεια αυτού του άλμπουμ άλλα πιάσαμε λιμάνι. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο άλμπουμ το οποίο θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τους στόχους της μπάντας.

     

 8.Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους WARSHIP;

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να χτυπιόμαστε σε ρυθμούς heavy metal.

9.Που μπορεί ο κόσμος να σας βρει στα social media;

Δίνουμε τα παρακάτω link για όποιον θέλει να ακούσει και να δει την ιστορία της μπάντας καθώς έχουμε υψώσει τα πάντα στα social media:

Official Web Site: http://www.warship.gr

Twitter: https://twitter.com/warshipmetal

Reverbnation: https://www.reverbnation.com/warship

Youtube: https://www.youtube.com/user/WarshipHeavyMetal

Facebook: https://www.facebook.com/WARSHIPHEAVYMETAL


Ευχαριστούμε για την συνέντευξη και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά. Stay heavy….

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Create AccountLog In Your Account