Μία μπάντα που δεν προσπερνάς!

Οι SKAGS τολμούν κι αυτό φαίνεται σε κάθε τους κομμάτι.

Ατμοσφαιρικά, «θεατρικά» φωνητικά, ηλεκτρονικοί και κιθαριστικοί ήχοι, με αρμονίες βγαλμένες από ονειρικά τοπία. Αν μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον ήχο τους αυτό θα ήταν Alternative ηλεκτρονικό – ψυχεδελικό Rock. Η μουσική τους εύκολα τραβά την προσοχή «προκαλώντας» τον θεατή-ακροατή να δει τον κόσμο με άλλα μάτια, με στίχους που θέτουν προβληματισμούς και που θίγουν ευαίσθητα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

Αυτήν την εμπειρία μας προσφέρουν οι SKAGS μέσα από το πρώτο τους album που κυκλοφορεί με τίτλο «Digital Cage of A Cursed Generation». Ένα ταξίδι αφιερωμένο στην γενιά των 90’s, που μεγάλωσε μέσα στην ψηφιακή εποχή, όπου και αναδείχθηκαν τόσα προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω της καταστροφικής χρήσης της τεχνολογίας και που είδε την οικονομική κρίση να γκρεμίζει τα όνειρα της.

 

LINKS:

SPOTIFY and all digital platforms: https://ffm.to/zozp9je

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSVVyDActHbPopmdhHeXvlw

Facebook: https://www.facebook.com/skagstheband

Instagram: https://www.instagram.com/skagsband/

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.