ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ σε νυχτερινή Άσκηση Πρώτων Βοηθειών μάχης.

1ο Γυναικείο Τμήμα Φίλων Εφέδρων ΣΣΑΕ- Σπαρτιάτισσες

Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ σε νυχτερινή Άσκηση Πρώτων Βοηθειών μάχης.

Το γυναικείο τμήμα φίλων εφέδρων «Σπαρτιάτισσες» δεν θα μπορούσε να λείπει από την Νυχτερινή άσκηση «Πληγωμένη Ελπίδα» που διεξήγε ο Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων στις 11-12/1/2020) σε ορεινή περιοχή της Αττικής.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το τμήμα μας έχοντας παρακολουθήσει κατά τον μήνα Δεκέμβριο σειρά σεμιναρίων παροχής πρώτων βοηθειών με την συμβολή διαπιστευμένων και έμπειρων εκπαιδευτών ομάδας διάσωσης, έστειλε κλιμάκιο το οποίο παρόλες τις δυσκολίες και τις συνθήκες ψύχους επιχείρησε δίπλα στους Εθελοντές Εφεδρους και μας εκπροσώπησε επάξια!
Παρόμοιες ασκήσεις παρόλο που μπορεί αρχικά να μοιάζουν δύσκολες είναι κατά πολύ ωφέλιμες για εμάς τις γυναίκες διοτι πέρα από την προσφορά γνώσεων και τον ρεαλισμό που προσφέρουν στο τέλος μας δίνουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά!

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account