Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Σαηεντολογίας, στα πλαίσια του Διεθνούς προγράμματος  «ΠΩΣ ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ» , επισκέφτηκαν δεκάδες μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, στο διάστημα από τον Μάϊο μέχρι τον Οκτώβριο, διανέμοντας πάνω από 17.000 αντίτυπα από το  ομότιτλο, εικονογραφημένο, ενημερωτικό  βιβλιαράκι, με τις απαραίτητες πληροφορίες που  χρειάζεται ο καθένας για την πρόληψη, ώστε να παραμείνουμε Υγιείς!

Τα βιβλιαράκι ήταν ευγενική χορηγία της Διεθνούς Εκκλησίας της Scientology και το σύνθημά μας είναι «μια ουγγιά πρόληψης αξίζει όσο ένας τόνος θεραπείας».

Το πρόγραμμά μας ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις κατευθύνσεις του κράτους μας για πρόληψη και συμβάλλει στις προσπάθειες των Αρχών για μια Υγιή και Ασφαλή κοινωνία.

‘ Ολες οι πληροφορίες σχετικά  με το πρόγραμμά μας βρίσκονται στον επίσημο σύνδεσμο www.scientology.gr/staywell , το οποίο σας προτρέπω να επισκεφθείτε.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Μια σκέψη στο “Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Σαηεντολογίας, στα πλαίσια του Διεθνούς προγράμματος  «ΠΩΣ ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ»”

  • Συγχαρητήρια για τις δημοσιεύσεις σας , που δίνουν πάντα ένα θετικό τόνο στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.