ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Action Art) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν εκπαιδευτικά σεμινάρια Ισπανικής Γλώσσας, που απευθύνονται σε μέλη και φίλους του Ομίλου μας και καλύπτουν όλα τα επίπεδα (αρχάριοι & προχωρημένοι). Η ισπανική γλώσσα είναι μια από τις παλαιότερες λατινογενείς γλώσσες της Ευρώπης και κατακτά καθημερινά το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε τρεις κυρίως λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι η ισπανική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα όλων των χωρών της Λατινικής Αμερικής, με εξαίρεση την Βραζιλία, και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι η δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Ισπανία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πράγμα που κάνει πολλούς Ευρωπαίους(και πολλούς Έλληνες) να ενδιαφέρονται για την εκμάθηση της γλώσσας. Ο τρίτος λόγος είναι ότι η γλώσσα καταγράφει το πολιτιστικό παρελθόν και παρόν των Ισπανών καθώς αποτέλεσε το μέσο που γράφτηκαν αθάνατα ποιητικά και λογοτεχνικά αριστουργήματα. Σκοπός των σεμιναρίων είναι μια ολοκληρωμένη γνωριμία των μαθητών με την γλώσσα, τα γραμματικά φαινόμενα και την τελειοποίησή της με σκοπό την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις DELE καθώς και στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας έκτος των άλλων έρχονται σε επαφή με την λατινοαμερικάνικη κουλτούρα και πολιτισμό. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν και να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις λάτιν μουσικής, γευσιγνωσία ισπανικής-μεξικανικής κουζίνας και επίσκεψη σε εκθέσεις ανάλογου ενδιαφέροντος (π. χ. έκθεση έργων El Greco στο Μουσείο Μπενάκη).” Όλα τα σεμινάρια λειτουργούν σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο,πλησίον του κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Τα καινούρια τμήματα ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. 
Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: 
http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html , ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account