Νέες ημερομηνίες για την SECUR EXPO 2020

Νέες ημερομηνίες για την SECUREXPO 2020
H διεξαγωγή της έκθεσης SECUREXPO 2020 μετατίθεται
για τις 16-18 Οκτωβρίου 2020
 
 
Η καθημερινή εμφάνιση στη χώρα μας διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και η ανησυχία για την εξάπλωση και έκβαση του φαινομένου, δημιουργεί απρόβλεπτες συνθήκες για το προσεχές διάστημα.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα παραπάνω και με αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της SECUREXPO για τις 16-17-18 Οκτωβρίου 2020.

Η διοργανώτρια εταιρία , παρότι είχε καλύψει τα 85% των διαθέσιμων χώρων, προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση διότι σε καμία περίπτωση δεν θα έθετε σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και των συνεργατών της.

Η διοργάνωση διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με υπευθυνότητα προκειμένου να διασφαλίσει τις προϋποθέσεις για την επιτυχή έκβαση της SECUREXPO στις νέες ημερομηνίες 16,17,18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.
 
Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account