ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

5-6-7-8 Νοεμβρίου 2020 το Yachting Festival

 

Λαμβάνοντας υπόψη μας την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την ανάγκη της διασφάλισης της υγείας των εκθετών και των επισκεπτών μας, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το Yachting Festival το οποίο ήταν προγραμματισμένο τον Απρίλιο , στις 5-8 Νοεμβρίου 2020 στην Μαρίνα Αλίμου.

Συμμεριζόμενοι την κατάσταση στην χώρα μας και ακολουθώντας εντολές από τους αρμόδιους φορείς θεωρούμε ότι η μετάθεση του Φεστιβάλ ήταν επιβεβλημένη προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών μας.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ενημερώνεται η ιστοσελίδα μας με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα του Yachting Festival , τον Νοέμβρη.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρεία μας Mact Media Group , με το διεθνές της κύρος και την τεράστια αξιοπιστία της, έχει ήδη πραγματοποιήσει συντονισμένα και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων ενεργειών, προκειμένου να διασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία του Festival και στις νέες ημερομηνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Mact Media Group

Τηλ.: +30 2110129575 Email: yachtingfestivals@yachtingfestivals-athens.com

Yachting Festival 2020
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.