ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Με το ανώτατο βραβείο του Ιδρύματος Μπότση τιμήθηκε η Δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα.

Με το ανώτατο βραβείο του Ιδρύματος Μπότση τιμήθηκε η Δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα.

Με το ανώτατο βραβείο του Ιδρύματος Μπότση τιμήθηκε η Δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα.

Τιμήθηκε με το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση η Σπυριδούλα Σπανέα

 

 

Με το ανώτατο βραβείο του Ιδρύματος Μπότση τιμήθηκε η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα. Η αθλητική συντάκτρια της «Καθημερινής» βραβεύτηκε για τις δημοσιογραφικές της έρευνες για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών στον αθλητισμό, και για τις συνεντεύξεις της με προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού. Έτσι, έγινε η πρώτη αθλητική συντάκτρια που τιμήθηκε με την εν λόγω διάκριση. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η «36η απονομή δημοσιογραφικών βραβείων» του Ιδρύματος Μπότση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Σαρόγλου (Λέσχη Αξιωματικών και Ενόπλων Δυνάμεων). Πρόκειται για την κορυφαία δημοσιογραφική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση».

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που η Γνωμοδοτική Επιτροπή των Βραβείων επέλεξε εμένα ανάμεσα σε τόσους άξιους συναδέλφους για το βραβείο «Μπότση». Η βράβευση με γεμίζει ευθύνη και με ωθεί να συνεχίσω να πορεύομαι, όπως τόσα χρόνια, στην υπηρεσία της αντικειμενικής ενημέρωσης και να βρίσκομαι πάντα στο πλάι των αθλητών μας. Σε μια εποχή που τα fake news αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας οι δημοσιογράφοι πρέπει να δώσουμε τη δική μας μάχη ώστε να αποκαλύπτονται και να απομονώνονται ανάλογες περιπτώσεις», τόνισε η Σπυριδούλα Σπανέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι από την πολιτική, την οικονομική και την καλλιτεχνική σκηνή του τόμου. Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη ΛΑΕΔ βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Νίκος Βούτσης και Απόστολος Κακλαμάνης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Μαριέττα Γιαννάκου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, η Βουλευτής Κατερίνα Μονογυού, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων Αθλητών σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη κ.α. 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account