ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παναγιωτης Τσαμπρας

<<ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ>> ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ <<ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ>> ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

 

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε η συναυλία <<Σχολική Εκδρομή>> με τον Νίκο Πορτοκάλογλου επί σκηνής μαζί με τρεις παιδικές χορωδίες και τους διευθυντές τους. Μια τέλεια συναυλία με εντυπωσιακούς πολύχρωμους φωτισμούς και  τις παιδικές φωνές των χορωδιών να πλημμυρίζουν  κάποια από τα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου.  Ένα κοινό που τραγουδούσε όλα σχεδόν τα τραγούδια του.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με <<Το ταξίδι>> του Νίκου Πορτοκάλογλου με τις τρεις χορωδίες. Αμέσως  είπανε μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου ένα τραγούδι από τον καινούργιο δίσκο του Πορτοκάλογλου που λέγεται  <<Μαζί>> και η πρώτη εμφάνιση της χορωδίας τελείωσε με <<Τα καράβια μου καίω>>.

Αφού αποχώρησε η χορωδία ο Νίκος Πορτοκάλογλου άρχισε να τραγουδάει <<Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά>>, <<Πού  ήσουνα φως μου;>>, <<Χωρίς αμορτισέρ>>  και <<Το εισητήριο>>. Στη συνέχεια παρουσίασε την ορχήστρα του αφήνοντας να πουν ο καθένας από ένα τραγούδι του.

 

Αμέσως μετά τραγούδησε ο Πορτοκάλογλου ένα τραγούδι μόνος του(<<Τι λάθος κάνω>>) φώναξε στη σκηνή τον Μάρκο Κούμαρη από τους LocomondoO Μάρκος Κούμαρης τραγούδησε το <<Ίσως>> και τους <<Πρωταθλητές>> του Νίκου Πορτοκάλογλου.  Αμέσως μετά ο Νίκος Πορτοκάλογλου είπε τέσσερα τραγούδια μόνος του(<<Ψέματα>>, <<Κλείνω κι έρχομαι>>, <<Ότι δε σε σκοτώνει>>, <<Δίψα>>).

 

Αμέσως μετά ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάλεσε στη σκηνή τη Νατάσσα Μποφίλιου.  Η  Νατάσσα Μποφίλιου είπε <<Το κρυφτό>> και ένα τραγούδι του Πορτοκάλογλου που όπως είπε το άκουγε μικρή(<<Τι σε νοιάζει εσένα>>).  Ο Νίκος  Πορτοκάλογλου είπε ένα τραγούδι από τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο <<Αν μια φορά ρωτούσες>>.

 

 

Λίγο αργότερα  ο Νίκος Πορτοκάλογλου φώναξε την Ελένη Τσαλιγοπούλου στη σκηνή για να τραγουδήσει το <<Να με προσέχεις>>, το <<Πότε θα σε βαρεθώ>>(σε διασκευή Latin) και το <<Δεν μας συγχωρώ>>.  Ο Πορτοκάλογλου αμέσως μετά είπε <<Πες το κι έγινε>>, <<Γίνε κομμάτια>> και  <<Δεν είν’ αργά>>.

 

Η συναυλία έκλεισε με την χορωδία να τραγουδάει μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου <<Θάλασσα μου σκοτεινή>>, <<Κλείσε τα μάτια>>. Η χορωδία μόνη της τραγούδησε <<Το καλοκαιράκι>>. Αμέσως μετά βγήκαν και οι τραγουδιστές που συμμετείχαν(Μάρκος Κούμαρης, Νατάσσα Μποφίλιου, Ελένη Τσαλιγοπούλου) και τραγούδησαν όλοι μαζί με τη χορωδία <<Μετρώ τα κύματα>> και <<Πάνω απ’ τα σύννεφα>>.  

 Τέλος, να σας πω ότι η χορωδία αποτέλεσε μίξη τριών χορωδιών. Δηλαδή: τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και τη χορωδία <<  Con animus>>.  Αυτά περιείχε η πολύ ωραία <<Σχολική εκδρομή>>  του Νίκου Πορτοκάλογλου. Μακάρι να ήταν τόσο ωραίες όλες οι εκδρομές που κάναμε στα σχολικά μας χρόνια!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.