Ο Στέφανος Δημόπουλος στους κορυφαίους του Παγκοσμίου Κυπέλλου

 

 

Με καλές επιδόσεις και πολλές εμπειρίες επέστρεψε από το εξωτερικό ο πρωταθλητής του κάνοε Στέφανος Δημόπουλος. Στον τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου (Ντούισμπουργκ Γερμανία) βρέθηκε μέσα στην πρώτη δωδεκάδα, κάτι που αφήνει ελπίδες για μία καλή εμφάνιση στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Ο Στέφανος Δημόπουλος ήρθε δεύτερος στον Β΄ τελικό των 200 μ. (11ος στους 22), πλασαρίστηκε στην 5η θέση στον Β΄ τελικό των 5000 (14ος στους 29) και στην 6η στον Β΄τελικό των 1000 μ. (15ος στους 29).

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ανήκω στην κατηγορία των νέων ανδρών και αγωνίζομαι απέναντι σε άνδρες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές. Έτσι, από τις θέσεις που φέρνω, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος», δήλωσε ο πρωταθλητής μας.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο 19χρονος Στέφανος Δημόπουλος είναι ενταγμένος στο Πρόγραμμα Ταλέντων Σπριντ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και θεωρείται από τους ανερχόμενους αθλητές του χώρου.

Ο νεαρός πρωταθλητής επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.