Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο 15, 16, 17 Μαΐου 2020 η αιμοδοσία, στην οποία συμμετείχε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής από το Νοσμοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στο κλειστό του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίο του Άρεως. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δυναμικό παρόν έδωσε ό κόσμος της ιππασίας, αθλητές και φίλαθλοι που έγιναν εθελοντές αιμοδότες προσφέροντας το δώρο της ζωής. Το παρόν στην αιμοδοσία έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής, κος Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΕΟΙ, κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Δημαράς και ο Έφορος της ΕΟΙ και πρωτεργάτης της διοργάνωσης της αιμοδοσίας εκ μέρους της Ομοσπονδίας, κ. Αντώνης Διαμαντάρας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ευαισθησία τους και την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά της για προσφορά σε μια δύσκολο περίοδο, όπου οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. 

Η ΕΟΙ, με το Σύλλογο Αιμοδοτών που έχει δημιουργήσει, σκοπεύει στην οργάνωση αιμοδοσιών σε τακτά χρονικά διαστήματα σε συνεργασία πάντα με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου υπάρχει πλέον η λεγόμενη «τράπεζα αίματος» και μπορεί να προσφέρει αίμα οποιοσδήποτε εθελοντής από το χώρο της Ιππασίας δηλώνοντας τον κωδικό 15610.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.