Η HELLENIC MEDIA GROUP ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ  ΣΕΠ Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας

Με γνώμονα πάντα τη διαρκή βελτίωση κι επιμόρφωση των εμπλεκομένων  στην επαγγελματική πυγμαχία  ο ΣΕΠ, με συνδιοργανωτές το Νίκο Αιβαζίδη, συνεργάτη του ΣΕΠ Βορείου Ελλάδος και το Σταύρο Κοφίνη διοργανώνει την Άνοιξη του 2021 σεμινάριο προπονητικής επαγγελματικής πυγμαχίας με επιμορφωτή το Βέλγο προπονητή Mirco Guliani. Ο Mirco Guliani είναι πολύ έμπειρος προπονητής και ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών των κορυφαίων Ευρωπαίων επαγγελματιών πυγμάχων Francesco Patera (23-3-0 ) φορές κατόχου της ζώνης της EBU, του Ermano Fegatilli ( 30 – 6 – 0) κατόχου 2 φορές της ζώνης της EBU και 2 φορές ευρωπαϊκού τίτλου, του Stephane Jamoye ( 33 – 8 – 0 ) κατόχου 6 φορές της ζώνης της EBU αλλά και άλλων τίτλων και άλλων πολλών επαγγελματιών πυγμάχων.

Ο Mirco Guliani θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τόσο τεχνικές γνώσεις προπονητικής όσο και συμβουλές μέσα από την τεράστια εμπειρία του  για το πώς ένας προπονητής οδηγεί τον αθλητή του στην κατάκτηση κορυφαίων τίτλων.  Ο Mirco Guliani  είναι ο δίδυμος αδερφός του Marco Guliani του προέδρου της βελγικής ομοσπονδίας επαγγελματικής πυγμαχίας.  Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο ΣΕΠ θα δώσει στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης αλλά και άδεια προπονητή που θα δίνει το δικαίωμα στον συμμετέχοντα να καθοδηγεί στη γωνία επαγγελματίες πυγμάχους. Για τις συμμετοχές θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  μέσω social media με τους διοργανωτές.

https://www.facebook.com/gstefanopoulos2

https://www.facebook.com/bionews.bionews

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005052888689

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.