Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το TYROS RUN 2018, που θα διεξαχθεί το τριήμερο τουΑγίουΠνεύματος στον ΤυρόΑρκαδίας(26-28/5). Η ομορφιά του τοπίου και η επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης αποτελούν τα βασικά κίνητρα για τη δήλωση συμμετοχής και, όπως όλα δείχνουν, ο αριθμός των δρομέων που θα τρέξουν εκεί που το Μυρτώο Πέλαγος αγκαλιάζει τη γη της Αρκαδίας θα είναι διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι.

Οαγώναςδιοργανώνεταιαπότην“ΑΧΩΡΑΝΑΜΟΥ”καιτελείυπότηναιγίδατηςΠεριφέρειαςΠελοποννήσου, τουΔήμουκαιτηςΔημοτικήςΚοινωφελούςΕπιχείρησηςΝότιαςΚυνουρίας
Πρόκειται για έναν αγώνα που διεξάγεται σε μία περιοχή–παρθένα από ανάλογες διοργανώσεις και οι φίλοι του running

θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αποστάσεις που έχουν τρέξει μέχρι τώρα ελάχιστοι δρομείς.
Ο συνδυασμός της διοργάνωσης με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί μία σπουδαία  ευκαιρία για  μία σύντομη απόδραση από τα αστικά κέντρα. Ο Τυρός και η ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας αποτελεί τουριστικό θέρετρο συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και πεντακάθαρες θάλασσες.
Οι αγώνες πλαισιώνονται με παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού καιπεριβαλλοντικού ενδιαφέροντος, για όλη τη νοικογένεια, αναδεικνύοντας στους επισκέπτες, τα ήθη και τα έθιμα(“τσακώνικηκουλτούρα¨) της ευρύτερης περιοχής.

Στο Tyros Run 2018 θα διεξαχθούν δύο διαδρομές, μία των 16.000 μ.και μία των 8.000 μ.Παράλληλα θα υπάρχουν και οι παιδικοί αγώνες στις αποστάσεις των 500 μ., των 800 μ. και των 1000 μ. Μέρος από τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν γιατη στήριξητων συλλόγων γονέων – κηδεμόνων και φίλωνΑΜΕΑΝ. Κυνουρίας η“ΖεστήΦωλιά”και φίλων ΑΜΕΑ Άστρους.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrosrun.gr.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.