Μεγάλη η συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα κάνοε, καγιάκ και SUP

 

Πειραιάς, 2 Νοεμβρίου 2011

Στην λίμνη του Κουρνά του δήμου Αποκόρωνα επικεντρώνεται αυτό το σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον για το ελληνικό κάνοε καγιάκ και SUP. Στην πανέμορφη λίμνη θα διεξαχθούν δύο πανελλήνια πρωταθλήματα: το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων 5000μ. κάνοε καγιάκ σπριντ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP Μεσαίων Αποστάσεων 6000μ. Παράλληλα θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics και οι 19οι Κορίσσιοι Διεθνείς Διασυλλογικοί Αγώνες κάνοε καγιάκ.

Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 250 αθλητές και αθλήτριες από 25 σωματεία. «Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη. Τα πάντα είναι έτοιμα και η λίμνη του Κουρνά αποτελεί έναν ιδανικό στίβο. Έχουμε τη χαρά να βρίσκονται στην Κρήτη για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ Άλμπερτ Γουντς, ο αντιπρόεδρος της Κυπριακή Ομοσπονδίας Ματθαίος Κωνσταντίνος, το μέλος της Ομοσπονδίας Ζένιος Νικολάου τον Πρέσβη ε.τ. και πρόεδρο των Special Olympics Διονύσιο Κοδέλλα και φυσικά τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντώνη Νικολόπουλο. Οι αγώνες διεξάγονται με συνδιοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Χανίων και του δήμου Αποκόρωνου. Τίποτα από αυτά δε θα γινόταν εάν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των ξενοδόχων της περιοχής που φιλοξενούν τους αθλητές και της ANEK Lines που πρόσφερε μεγάλη έκπτωση στις μετακινήσεις», δήλωσε ο έφορος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Νίκος Κουριδάκης.

H διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου.

 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.