«Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018 – Nafplio Marathon 2018»

«Ο πρώτος Μαραθώνιος της άνοιξης»

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμώμενων Προσώπων που συμβάλουν στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.30 στην αίθουσα Jasmine / AMALIA Hotel Athens

(Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 10 και Ξενοφώντος , Σύνταγμα, Αθήνα)

Τιμώμενο πρόσωπο η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Συνέντευξη Τύπου θα γίνει παρουσία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ και των Πρωταθλητών: Μάγδα Γαζέα, Γρηγόρη Σκουλαρίκη.

Θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, σε Φιλικό, Αθλητικό και Τουριστικό προορισμό. Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθούν: οι Χορηγοί που στηρίζουν τη Διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό Μουσικό πρόγραμμα και η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου το Σάββατου 3/03/18 και το πρόγραμμα υγείας με τον δωρεάν Καρδιολογικό έλεγχο που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την ενημέρωση για τον Διαβήτη καθώς και άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.