Μία πρόκριση σε τελικό και τέσσερις σε ημιτελικούς για τους αθλητές μας

Με προκρίσεις και καλές επιδόσεις για τα ελληνικά πληρώματα άρχισαν σήμερα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών -23 ετών και εφήβων – νεανίδων σε κάνοε και καγιάκ. Η διοργάνωση διεξάγεται στο Αουρόνζο της Ιταλίας και ο Στέφανος Δημόπουλος θα βρεθεί στον αυριανό τελικό των 1000μ., στο κάνοε και τέσσερα «γαλανόλευκα» σκάφη θα αγωνιστούν σε αυριανούς ημιτελικούς.

Την καλή αρχή έκανε ο Στέφανος Δημόπουλος, ο οποίος ήταν, στη σειρά του, ελάχιστα πιο αργός (00:04:06.916) από τον πρωταθλητή Ευρώπης, τον Ιταλό, Κάρλο Τατσίνι (00:04:05.023), στο αγώνισμα των 1000 μ., στην κατηγορία -23 ετών και προκρίθηκε απευθείας στον τελικό. Η πρώτη πρόκριση στους ημιτελικούς ήρθε στο διπλό καγιάκ των εφήβων, στο αγώνισμα των 1000 μ. από τους Γιώργο Ευσταθίου και Γιάννη Αντωνίου.

Στη συνέχεια, ήταν η σειρά των Γιάννη Κουτσοποδιώτη και Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη, οι οποίοι προκρίθηκαν στο διπλό καγιάκ των 1000 μ. στους άνδρες – 23 ετών. Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν με την Αθηνά Νικολίτσα Κέκελου, που ξεχώρισε στα 500μ. καγιάκ και τους Γιάννη Αντωνίου – Χρήστο Τσουπάκη, Γιώργο Ευσταθίου και Βλάντισλαβ Ντβούλιατ που θα αγωνιστούν αύριο στα 500μ. καγιάκ των εφήβων.

Αντίθετα, εκτός ημιτελικών έμειναν οι Μαρκέλλα Κάβουρα και Ελευθερία Καμινάρη στο αγώνισμα των 500 μ. στο καγιάκ νεανίδων, η Αθηνά Κέκελου στα 1000 μ. καγιάκ -23 ετών και οι Αντωνίου – Κουτσοποδιώτης – Ευθυμιάδης – Σώρας στα 500μ. του τετραπλού καγιάκ -23 ετών.

Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 33 χώρες.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.