ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Μάυρα μαντάτα για το μέλλον της ΑΙΒΑ

Μάυρα μαντάτα για το μέλλον της ΑΙΒΑ

Μάυρα μαντάτα για το μέλλον της ΑΙΒΑ

Μάυρα μαντάτα έρχονται από την έγκριτη γκάρντιαν για το μέλλον της ΑΙΒΑ και της APB (επαγγελματικό κομμάτι). Σύμφωνα με το άρθρο η ΑΙΒΑ βρίσκεται σε αδιέξοδο από τα εκατομμύρια δολλάρια χρέη που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια η οικονομική κακοδιαχείριση του προέδρου της Τσινγκ Κουο Γου, γεγονός που έγινε η αιτία να τον απομακρύνουν από τα καθήκοντά του πριν λίγες μέρες. Ωστόσο το ογκώδες χρέος παραμένει και φαίνεται πολύ δύσκολο και δυσοίωνο το μέλλον της πάλαι ποτέ πυγμαχικής υπερδύναμης.

Υψηλόβαθμα στελέγχη της ΑΙΒΑ εκφράζουν το φόβο ότι μπορεί αυτή η κατάσταση να είναι η ταφόπλακα της ΑΙΒΑ. Κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες αθλητικού εξοπλισμού κ.α. έχουν στραφεί εναντίον της ΑΙΒΑ και ζητούν τα χρήματά τους πίσω ενώ το θέμα έχουν αναλάβει τα δικαστήρια της Ελβετίας.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Repórter to the company kallithea press, Member Association of European Journalists (AEJ) Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Association Greek Navy Seals Member INSTITUTE MANAGEMENT OF MANMADE & NATURAL DISASTERS

Related Posts

Απάντηση

Create AccountLog In Your AccountΑρέσει σε %d bloggers: