Μάυρα μαντάτα έρχονται από την έγκριτη γκάρντιαν για το μέλλον της ΑΙΒΑ και της APB (επαγγελματικό κομμάτι). Σύμφωνα με το άρθρο η ΑΙΒΑ βρίσκεται σε αδιέξοδο από τα εκατομμύρια δολλάρια χρέη που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια η οικονομική κακοδιαχείριση του προέδρου της Τσινγκ Κουο Γου, γεγονός που έγινε η αιτία να τον απομακρύνουν από τα καθήκοντά του πριν λίγες μέρες. Ωστόσο το ογκώδες χρέος παραμένει και φαίνεται πολύ δύσκολο και δυσοίωνο το μέλλον της πάλαι ποτέ πυγμαχικής υπερδύναμης.

Υψηλόβαθμα στελέγχη της ΑΙΒΑ εκφράζουν το φόβο ότι μπορεί αυτή η κατάσταση να είναι η ταφόπλακα της ΑΙΒΑ. Κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες αθλητικού εξοπλισμού κ.α. έχουν στραφεί εναντίον της ΑΙΒΑ και ζητούν τα χρήματά τους πίσω ενώ το θέμα έχουν αναλάβει τα δικαστήρια της Ελβετίας.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.