Τον κ. Πέππα υποδέχθηκαν ο Κυριάκος Δαμιανόγλου μαζί με εθελοντές, ενώ ο κ.  Αντιπεριφερειάρχης μιλώντας στην κάμερα του irafina.gr, ανέφερε πως οι Εθελοντές του Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου παράγουν έργο δώδεκα μήνες το χρόνο, και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, και συνέχισε λέγοντας πως ο εθελοντισμός είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον άνθρωπο και η πιο ουσιαστική. Είναι η ύψιστη παροχή βοήθειας και  αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης κ. Βικέντιος Μαρινάκης, ανέφερε πως σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές στην περιοχή μας το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου ήταν παντού βοηθώντας την Πυροσβεστική. Αυτό δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι από την τοπική κοινωνία που είναι δίπλα στην Πυροσβεστική και τους ευχαρίστησε για το έργο και την παρουσία τους λέγοντας πως το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου είναι σημείο αναφοράς.

πηγη  …https://www.irafina.gr/

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.