Με νέο διάταγμα ο Υπουργός Υγείας επιτάσσει όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές από αύριο στις 6 πρωί και θα πρέπει να παρουσιάζονται σε λιγότερο από 24 ώρες εκεί που θα τους ζητηθεί.

Σύμφωνα με το διάταγμα γιατροί και νοσηλευτές που είναι εγγεγραμμένοι στα σχετικά μητρώα από την ημερομηνία έναρξης του διατάγματος, θα αναρτώνται τα ονόματα τους σε σχετικό πίνακα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου ή θα ενημερώνονται με άλλο τρόπο. 

“Όλοι οι γιατροί και νοσηλευτές που είναι εγγεγραμμένοι στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Μητρώο, κατά την έναρξη της ισχύος του παρόντος διατάγματος τίθενται υπό τις οδηγίες του Υπουργού Υγείας και εκτελούν τα καθήκοντα που θα τους ανατίθενται”, αναφέρει το διάταγμα. 

“Νοείται ότι εάν ιατροί και νοσηλευτές τα των οποίων τα ονόματα αναρτώνται στον κατάλογο, εμπίπτουν στις κατηγορίες των ευπαθών ομάδων, όπως έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας στο Δελτίο Τύπου ημερομηνίας 16 Μαρτίου 2020, ή και σε οποιαδήποτε μελλοντική αναθεώρηση του, θα αξιοποιούνται σε άλλα καθήκοντα συναφή με τις εργασίες του Υπουργείου Υγείας ή θα εξαιρούνται κατά την κρίση του Υπουργού”, αναφέρεται στο διάταγμα.

Περισσότερα στο: https://app.alphanews.live/cyprus/epitaxi-olon-ton-epaggelmation-ygeias-apo-ypoyrgeio-ygeias?fbclid=IwAR0Y4HEa6N2fz1l3v_lM7MCfFCDZJqvb8N1ooNBAcaZwoPed10EW0gLCE-I

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.