Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή Εκπροσώπων Κρατικών Φορέων, Σωμάτων Ασφαλείας, Στελεχών των τριών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Διευθυντών, Ερευνητών, Καθηγητών, Ιδιωτικών Φορέων καθώς και πλήθους Εθελοντικών Οργανώσεων, που δραστηριοποιούνται σε τομείς Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην Διεύθυνση Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, στον Δήμο Παπάγου Χολαργού, την 1η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Σάββατο.

Στην κοπή πίτας οι εκπρόσωποι στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας, τιμήθηκαν για την συμμετοχή και συμβολή τους καθώς και για την άριστη συνεργασία τους στις Δράσεις και Εκπαιδεύσεις του Ι.Δ.Α.Φ.Κ. για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ενώ οι 42 Επικεφαλής των Εθελοντικών Οργανώσεων από όλη την Ελλάδα, τιμήθηκαν με αναμνηστικό και παρέλαβαν τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις συμμετοχής των δράσεων, σε θέματα πρόληψης και ενημέρωσης, ετοιμότητας και εκπαίδευσης στην Διαχείριση Κρίσεων, από τους εκπροσώπους της ηγεσίας για το Συνέδριο 🔷«ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2019», την 🔷Άσκηση ΠΥ Κορωπίου «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2019», των 🔷Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Επιτυχόντων του Σχολείου Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου Επιβίωσης Έρευνας Διάσωσης – Πάτρας & Γλυφάδας 2019, των ασκήσεων 🔷«ΉΦΑΙΣΤΟΣ 2019» στο Γηροκομείο Αθηνών και στα σχολικά συγκροτήματα της Αττικής.
Το Δ.Σ. και οι Εκπαιδευτές του ΙΔΑΦΚ.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.