Διοργανωτές: ΣΕΒΑΚ – ΟΥΚ και φίλοι και Swimming with Frogmen / Walk of Hope

«Κολυμπώ με τους Ο.Υ.Κ. και Περπάτημα Ελπίδας για τους δικούς μας μικρούς ήρωες» – O Σ.Ε.ΒΑ.Κ και η Μ.Υ.Κ στηρίζουν τον Λουκά Φουρλά στην πρωτοβουλία του και κολυμπούν μαζί του στη Λεμεσό, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του και για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμια.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί και ο τερματισμός θα γίνει στην αποβάθρα του παλιού Λιμανιού. Ο Σ.Ε.ΒΑ.Κ θα διοργανώσει επίσης το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ με εκκίνηση το ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ την ίδια ώρα που ο ΛΟΥΚΑΣ και οι ΟΥΚ θα ξεκινήσουν το κολύμπι τους. Τα έσοδα θα τα διαθέσει για την οικονομική ενίσχυση της πρωτοβουλίας του Λουκά. Σας περιμένουμε εκεί, όλοι μαζί να περπατήσουμε και να στηρίξουμε τον Λουκά Φουρλά και τους Ο.Υ.Κ που θα κολυμπήσουν για να περάσουν το μήνυμα ότι κανένα παιδί δεν πρέπει και δεν αξίζει να πολεμά μόνο του.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.