Η Hellenic Media group είναι χορηγός επικοινωνίας του 2ο Off Road Adventure Festival

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο. Στο πλαίσιο αυτό, το 2ο Off Road Adventure Festival φιλοξενεί το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» καθώς και το «Χαμόγελο του παιδιού» που γεννήθηκε μέσα από το όραμα του μικρού Ανδρέα που έφυγε στα 10 του χρόνια, αφήνοντας πίσω μιαν ευχή για το χαμόγελο όλων των παιδιών του κόσμου.

Το 2ο Off Road Adventure Festival στηρίζει τους δυο συλλόγους, συγκεντρώνοντας συμβολικά 2,00 € για κάθε παιδάκι που θα πάρει μέρος στη KIDS FUN ZONE και θα απολαύσει παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, ποιοτικό παιχνίδι, συναρπαστική διασκέδαση με ομαδικά παιχνίδια, φουσκωτά, βόλτες με πόνυ, πίστες αναρρίχησης, mountain bike, αλλά και… μια κρύα σοκολάτα για να δροσιστεί!

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν ισόποσα και θα διατεθούν στη «Φλόγα» και στο «Χαμόγελο του παιδιού» ως μια ελάχιστη υποστήριξη στο σπουδαίο έργο τους.

 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.