Η σημερινή είδηση του θανάτου ενός από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου μας, του Σταμάτη Λαλελη, (F -24) γέμισε λύπη όχι μόνο τα παλιά στελέχη του συλλόγου μας αλλά και τους νεότερους Εθελοντές που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που ήταν πάντα αλληλέγγυος προς το συνάνθρωπο του και υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τον εθελοντισμό, για το κοινό καλό.


Ο `Παππούς` (όπως τον αναφέραμε όλοι) μας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και μέσα από τις τάξεις του εθελοντισμού πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες.
Το έργο του είμαστε σίγουροι ότι αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους πιστεύουν ότι ετούτη η ζωή είναι ένας αγώνας που δικαιώνει όσους επιμένουν να αγωνίζονται μέχρι τέλους με τιμιότητα και ευαισθησία.
Υπηρέτησε ως εθελοντής για πάνω από 45 χρόνια στο Όμιλο Φίλων του Δάσους, δηλώνοντας παρών όποτε του το ζήτησε. 


Η Πολιτεία, το Πυροσβεστικό Σώμα και Φορεις τον τίμησαν, αναγνωρίζοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο την ευγνωμοσύνη τους προς το άτομο του και το έργο που άφησε πίσω του. 
Είχε αναφέρει κάποτε ότι “είχω ριζωμένη στην συνείδηση μου ότι το πραγματικό κίνητρο υπηρεσίας μου στον Εθελοντισμό, ήταν το αίσθημα ικανοποίησης που απορρέει από την προσφορά προς το συνάνθρωπο. 
Ανήκε και αυτός στις τάξεις των ανθρώπων που με την εθελοντική προσφορά τους, έκαναν πράξεις τις ιδέες τους και απέδειξαν ότι εκεί όπου η αδιαφορία αναζητά δικαιολογίες, το αληθινό ενδιαφέρον βρίσκει λύσεις.
Ανθρωπισμός, ενότητα, ουδετερότητα, αμεροληψία είναι αυτά που χαρακτήριζαν και τον Σταμάτη, όπως και όλους τους ξεχωριστούς ανθρώπους που γίνονται Εθελοντές για να προσφέρουν λίγα ή πολλά. 
“τα γέρικα λιοντάρια είναι ανώτερα από τα νεαρά ελάφια”. Αυτό συνέβαινε και με τον `παππού` που πάντα δήλωνε παρόν και έδινε όλο του τον εαυτό στο έργο που του ανατίθετο. 


Εκ μέρους του Δ.Σ. αλλά και εκ` μέρους όλων των μελών του εθελοντικού μας συλλόγου, `Όμιλος Φίλων του Δάσους`, εκφράζουμε στην οικογένειά του, τη βαθύτατη μας λύπη και ολόψυχη συμμετοχή μας στο πένθος της.
Αγαπημένε μας `παππού` Σταμάτη, υπάρχουν στιγμές που τα λόγια βγαίνουν δύσκολα.
Έφυγες σήμερα από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι, αλλά μένει πίσω η ευγένεια του χαρακτήρα σου και το παράδειγμα σου. Η αξιοπρέπεια που είχες μέχρι την τελευταία ώρα, και ήταν αυτή που σε διέκρινε.

Καλές βάρδιες παππού από εκεί ψιλά.. να μας προσέχεις!!!
Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αιωνία σου η μνήμη.

Με τιμή το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου Φίλων του Δάσους!

Σημ. Η επικήδεια ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 18/06/2019 και ώρα 16.00μμ στο νεκροταφείο της Κηφισιάς

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.