ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Καλοκαιρινές εργασίες στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου

Καλοκαιρινές εργασίες στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου

Καλοκαιρινές εργασίες στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο, 23/8/2019
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ  
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,

κας Ζωής Γιαννάκη

Τηλ.: 22990-71706

          22990-85095

Fax:  22990-85270

Email: antid.paideias@markopoulo.gr

  

 

Καλοκαιρινές εργασίες στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Καθώς η έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς είναι πια κοντά μας και επίκειται αλλαγή της δημοτικής αρχής, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις καλοκαιρινές εργασίες επισκευής και συντήρησης των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας.

 

Για το σκοπό αυτό, συγκεντρώσαμε και σας παραθέτουμε, ανά Σχολείο, ποιες εργασίες έγιναν από τα Συνεργεία του Δήμου μας ή εξωτερικούς συνεργάτες.

 

Οι εργασίες εκτελέστηκαν με την βοήθεια των Υπαλλήλων του Γραφείου Παιδείας μας, κ.κ. Ελένη Μεθενίτη, Αντωνία Μαμούρη, Βασιλική Χασιώτη και Ελένη Καρανικόλα, τις οποίες αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά, για τα όσα με ζήλο προσέφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Εργάστηκαν σκληρά και σε αντίξοες συνθήκες τα Συνεργεία του Δήμου μας, η Ομάδα Πρασίνου, οι Ελαιοχρωματιστές, οι Ηλεκτρολόγοι, οι Καθαρίστριες των Σχολείων μας, αλλά και Ομάδες εξωτερικών Συνεργατών, όπως υδραυλικοί, αλουμινάδες και τζαμάδες. Ορισμένες ελάχιστες εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζει στο μεγάλο συμπαραστάτη μας σε θέματα παιδείας, κο Αθανάσιο Μαρτίνο, χάρη στου οποίου τη χορηγία, κατασκευάστηκε μια νέα πρόσοψη και ένα νέο Τμήμα Ένταξης για παιδιά με γνωμάτευση, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου.

Ακόμα, μέσα από τα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για τα σχολεία, του Υπουργείου Εσωτερικών, τοποθετήθηκαν τα αλεξικέραυνα στα δυο Γυμνάσια του Δήμου μας και υπογράφτηκε η σύμβαση για προμήθεια και τοποθέτηση ανελκυστήρα σκάλας με πλατφόρμα για μεταφορά ατόμων στο 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου.

 

Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί των μονώσεων του 1ου Δημοτικού και 1ου Νηπιαγωγείου Πόρτο Ράφτη με πλήρη επιτυχία, αιτήματα των Συλλόγων Γονέων εδώ και πολλά χρόνια.

 

Άλλο ένα νέο σχολείο είναι πλέον στη διάθεση των νηπίων του Πόρτο Ράφτη σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με μέριμνα του Δήμου. Πρόκειται για το νέο 3ο Νηπιαγωγείο Πόρτο Ράφτη που εγκαινιάστηκε στις 6 Ιουνίου 2019 από το Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΚΤ.ΥΠ., κ. Ιωάννη Χαρωνίτη.

 

Ακολουθεί ο κατάλογος και ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό των εργασιών ανά Σχολική Μονάδα:

 

      Α) ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ:

 

1ο – 2ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

1) Θυροτηλέφωνο

2) Ηλεκτρολογικές  εργασίες

3) Υδραυλικές εργασίες

4) Κηπουροί

5) Απεντόμωση

 

3ο   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

1) Ηλεκτρολογικές εργασίες

2) Υδραυλικές εργασίες

3) Κηπουροί

4) Απεντόμωση

 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account