Καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα στην τοποθεσία Βαθύ Πρέβεζας πραγματοποίησε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας. Η δράση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει τόσο η ΛΕΚ, όσο και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας για την προστασία του περιβάλλοντος και δη του θαλασσίου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο καθαρισμός στην συγκεκριμένη περιοχή έγινε πρώτη φορά και ανασύρθηκαν από την θάλασσα λάστιχα, κουτιά , παλιά δίχτυα, πλαστικές κλούβες και άλλα σκουπίδια τα οποία γέμισαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου Πρέβεζας.
Ο καθαρισμός επικεντρώθηκε στους δύο κόλπους μπροστά από το στρατόπεδο Καυσίμων και το Μνημείο του Καρυωτάκη και τελείωσε μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.
Στο καθαρισμό συμμετείχαν 14 εθελοντές μέλη της ΛΕΚ καθώς και προσωπικό του Λιμεναρχείου Πρέβεζας με επικεφαλής την Λιμενάρχη Πρέβεζας.

Η ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες στο προσωπικό του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία στον καθαρισμό καθώς και στο Δήμο Πρέβεζας για την διάθεση του γερανού – φορτηγού για την ανάσυρση των σκουπιδιών..

#resscuecommando
#lekprevezas #edopalekprevezas

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.