ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

ΘΕΛΩ τη Γυναικα ΨΗΛΑ ! 1ος Θεσμός Βραβείων Γυναικείας Ηγεσίας

Μια Ξεχωριστή ΕΚΔΗΛΩΣΗ για την Γυναικεία Ηγεσία στα Τρίκαλα:
“ΘΕΛΩ τη ΓΥΝΑΙΚΑ Ψηλά!!!”

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις
8 ΜΑΡΤΙΟΥ σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε τη γέννηση ενός νέου ετήσιου θεσμού
που ξεκινά απο φέτος στα ΤΡΙΚΑΛΑ, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την Γυναικεία Ηγεσία σε 3 αρχικά θεματικούς κύκλους:
1.Στον χώρο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
2.Στον χώρο της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.
3. Στον χώρο της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Απο κάθε κύκλο δράσης θα επιλέγονται για Βράβευση τρεις γυναίκες που εχουν μια αξιόλογη διαδρομή και προσφορά ή διάκριση και που διαπρέπουν στην τοπική μας κοινωνία, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση στον επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό χάρτη της περιοχής των ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Θα υπάρξει επισης μια Ξεχωριστή Διάκριση για τη ΓΥΝΑΙΚΑ της Χρονιάς, που θα εχει συμβάλλει με την αναγνώριση της στο χώρο της Γυναικείας Ηγεσίας, στην προβολή της περιοχής των Τρικάλων εντός ή εκτός Ελλάδος.
Στόχος όλης αυτής της προσπάθειας είναι να συμβάλουμε στην αλλαγή φιλοσοφίας
για την εμπιστοσύνη στις ικανότητες των γυναικών και την άμβλυνση στερεοτυπικών αντιλήψεων που τις θεωρούν λιγότερο ικανές εν δυνάμει ηγέτες απο τους άνδρες.Επισης να επαναφέρει την έννοια της αριστείας στην κοινωνία σε μια εποχή που αντί να την ενισχύει,την οδηγεί σε μια εξίσωση προς τα κάτω, αρνούμενη να δεχθεί πρότυπα που αξίζουν να αναδειχθούν και να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση.
Την πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του νέου θεσμού αναλαμβάνουν 3 Τρικαλινές Κυρίες που ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνεργαζόμενες για αυτο το σκοπό με στόχο να αναδείξουν την Γυναικεία Ηγεσία στον Νομό Τρικάλων και αργότερα σε ολόκληρη τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
Πρόκειται για τις κυρίες Κορίνα Λιούτα Πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης “ΘΕΛΩ” και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Εθελοντισμού,την Βίκυ Παπαγεωργοπούλου Εκδότρια του WHO is WHO “Γυναίκες Ηγέτες” και την Αλεξάνδρα Τάμπου Διευθύντρια Έκδοσης του γνωστού “Trikala Idees”.
Την κριτική επιτροπή θα στελεχώσουν επίσης 4 εκδότες και ιδιοκτήτες τοπικών ΜΜΕ που ειναι οι κύριοι Χρήστος Πίσσας, Χρήστος Κοντός, Δημήτρης Κρούπης και Γκιάτας Ευάγγελος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 ΜΑΡΤΙΟΥ στην αίθουσα ΑΝΑΝΤΙ RESORT στις 19.00 υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου θα κληθούν να παραστούν για να βραβεύσουν τις Γυναίκες που θα διακριθούν η πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική και επιχειρηματική Ηγεσία του Νομού μας.

Link Εκδηλώσεις εδω

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account