Η MonkeyData έχει θέσει σε λειτουργία την ηλεκτρονική πλατφόρμα Ecomcovid19.com, η οποία αποτυπώνει τον αντίκτυπο του κορωνοϊού Covid-19 στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και περιλαμβάνει πάνω από 1.200 ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η πλατφόρμα θα ενημερώνεται καθημερινά με νέα δεδομένα και με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρει στα ηλεκτρονικά καταστήματα, τους μεταφορείς και άλλους σημαντικούς φορείς ηλεκτρονικού εμπορίου, τις σωστές πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, συνολικά στο χώρο υπάρχει σταθερότητα, αλλά, όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν μερικές σημαντικές μεταβολές στις αγορές μεταξύ των διάφορων κλάδων.

Η μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων από έτος σε έτος, σημειώνεται στα προϊόντα που αφορούν στην υγεία (+206%), τα δομικά υλικά (+119%), τα παιδικά προϊόντα (+103%) και τα χημικά (+101%). Σημαντική μείωση παρατηρείται στις κατηγορίες των προϊόντων κήπου, ένδυσης και γενικότερα μόδας. Η μεγαλύτερη πτώση πωλήσεων που φτάνει στο -40% σημειώνεται στα είδη γραφείου, καθώς και τα προϊόντα αποθηκών και εργαστηρίων.

ecomsales

https://ecomcovid19.com

www.webworldnews.gr

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.