ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Η HELLENIC MEDIA GROUP στηρίζει τα βραβεία Fire & Emergency Excellence Awards 2020 ως χορηγός επικοινωνίας

Η HELLENIC MEDIA GROUP στηρίζει τα βραβεία Fire & Emergency Excellence Awards 2020 ως χορηγός επικοινωνίας

Η HELLENIC MEDIA GROUP στηρίζει τα βραβεία Fire & Emergency Excellence Awards 2020 ως χορηγός επικοινωνίας

HELLENIC MEDIA GROUP ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  

 

Τα Fire & Emergency Excellence Awards 2020 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές ή και υπηρεσίες πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης, οι οποίες συμβάλλουν στην ασφάλεια εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων.

Τα βραβεία αφορούν επιχειρήσεις, οργανισμούς (δημόσιους – ιδιωτικούς), φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και παρόχους σχετικών υπηρεσιών και λύσεων.

Στόχος των βραβείων είναι

  • Να αναδείξουν τη συνεισφορά της αποτελεσματικής διαχείρισης της ασφάλειας και πυρόσβεσης εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και οργανισμών.
  • Να προβληθούν οι νικητές, να ξεχωρίσουν στην αγορά τους και να αξιοποιηθούν οι προσπάθειές τους από άλλες επιχειρήσεις.
  • Να γνωστοποιήσουν τις διαθέσιμες υπηρεσίες, λύσεις και τεχνολογίες πυρόσβεσης των εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, οι οποίες έχουν προεκτάσεις στην ασφάλεια του προσωπικού και των πολιτών εν γένει.
  • Να λειτουργήσουν ως μέσο καταγραφής και συγκριτικής αξιολόγησης των πλεονεκτημάτων που απορρέουν από την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας και πυρόσβεσης εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, καθώς και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.
  • Να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των πελατών στις διαθέσιμες υπηρεσίες και προϊόντα.
  • Να προσάψουν την απαιτούμενη έμφαση στα θέματα της ασφάλειας που απασχολεί όλους τους πολίτες.
hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account