Η Axion Hellas σε οργανική συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων απέδειξε την υψηλή αξία του έμπρακτου εθελοντισμού, καθαρίζοντας το βυθό στο λιμάνι της Ανάληψης (Μαλτεζάνας) στην Αστυπάλαια.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η Γη είναι το σπίτι της Ανθρωπότητας κι αξίζει καλλίτερη μεταχείριση! Μετά από μιάμιση ώρα ανασύρθηκε μεγάλος όγκος αποβλήτων. Ευχαριστούμε τα μέλη κι εθελοντές όλων των συνεργαζομένων οργανώσεων και την πολιτική προστασία του νησιού, για την ενεργητική παρουσία, το δυναμικό και αποτελεσματικό εθελοντισμό που επέδειξαν. 

Συγχαρητήρια στους άριστους ιατρούς που απο νωρίς το πρωί προσέφεραν αμισθί τις υπηρεσίες τους σε πλήθος κατοίκων. Η δράση συνεχίζεται με πολλές δράσεις σήμερα, εγκαίνια ενός αθλητικού κέντρου, θεατρική παράσταση και νέο υποβρύχιο καθαρισμό αύριο στη Σκάλα.

#AxionHellas #WeSupportSociety #Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.