Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή διεξήχθη η συνέντευξη τύπου του Who is Who στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Money Show την Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton.
Ο έντονος ενθουσιασμός των παρευρισκομένων ήταν διάχυτος καθ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης.

Αποκαλύφθηκε ο αληθινός και ουσιαστικός ρόλος του Who is Who στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία και τονίστηκε ιδιαίτερα ότι ο συλλεκτικός αυτός τόμος είναι η Εγκυκλοπαίδεια Βιογραφιών Διαπρεπών Ελλήνων, η Εγκυκλοπαίδεια των Ανθρώπινων Επιτευγμάτων.
Εκτός από διαχρονικό έργο τέχνης είναι ιστορικό και οικογενειακό κειμήλιο, επιβράβευση για τους άριστους και πραγματικό έργο αναφοράς της εποχής μας. Ένα εργαλείο κοινωνικής καταξίωσης! Οι εκδόσεις μας καθιστούν τον άνθρωπο και τα επιτεύγματα του ως δείκτη ανάπτυξης και εξέλιξης της εκάστοτε κοινωνίας.
Ανακοινώθηκαν οι επικείμενες εκδόσεις του Εκδοτικού Οίκου Who is Who.
Η επόμενη ανανεωμένη Έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος του 2018 µε πορφυρό εξώφυλλο σε δερματόδετη µε χρυσοτυπία και λινόδετη ποιότητα µε το νέο µας οικόσηµο.

Επίσης, σε λίγο διάστημα εντός του 2018 θα διατεθεί στο κοινό η πολύ αναμενόμενη Έκδοση WHO IS WHO Γυναίκες Ηγέτες στις Επιχειρήσεις (WOMENLEADERS), όπου θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες ΕΥΕΣ στις κορυφές της Επιχειρηματικότητας! Η έκδοση γίνεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο και αναδεικνύει την Ελληνίδα στη θέση που της αξίζει στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας!
Τέλος μέσα στο ίδιο έτος προστίθεται μία νέα έκδοση για τον στιβαρό πυλώνα της ελληνικής μας οικονομίας και κοινωνίας, της ελληνικής ναυτοσύνης, που αποτελεί παγκόσμια δύναμη, το WHO IS WHO των Ελλήνων Ναυτίλων σε συνεργασία με την ναυτιλιακή και οικονομική εφημερίδα Maritime Economies και τον εκδότη Διονύση Πολίτη.

Η Έκδοση θα γίνει για πρώτη φορά στον κόσμο και θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία, διότι θα συμπεριλάβει και βιογραφίες όλων των συντελεστών της ελληνικής ναυτοσύνης, που την έχουν εκτοξεύσει ως κυρίαρχη των επτά θαλασσών!
ΑΘΗΝΑ, 09 Ιανουαρίου 2018
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://www.whoiswhogreece.com, http://womenleaders.gr,
Email: members@whoiswho.gr, info@womenleaders.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Βίκυ Παπαγεωργοπούλου 210 60 17 915, Κινητό: 698 6818532

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό www.emeis.gr/i-synenteuksi-typou-tou-who-is-who-sto-money-show-2018/

                                                                  

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.