Η Πολιτική Άμυνα Πάφου ενεργοποίησε χθες Δευτέρα 27 Ιουλίου, το σχέδιο εκκένωσης κοινοτήτων «Πολύβιος» για την κοινότητα Πενταλιάς μετά από σχετική ενημέρωση που έτυχε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Μετά από επικοινωνία με την Έπαρχο Πάφου κ. Λάμπρου, τον αξιωματικό υπηρεσίας της Αστυνομίας Πάφου και τον κοινοτάρχη Πενταλιάς έγινε άμεση ενεργοποίηση της Ομάδας Διάσωσης Πάφου.
Τρεις αξιωματικοί της ΠΕΔΠΑ Πάφου μετέβηκαν στο χώρο της πυρκαγιάς για να εποπτεύσουν την εκκένωση της κοινότητας, ενώ τέταρτος ενεργοποίησε το ΚΕΕ της ΠΕΔΠΑ για υποστήριξή της.
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο χθες στις 19:00. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 άτομα, 4 οχήματα μεταφοράς προσωπικού και ένα με πυροσβεστική αντλία.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας