Η Περιπατητική Φιλοσοφική Σχολή της Κίνησης Οργανικότητας Κοσμόπολις <<Στα μονοπάτια των Ανθρώπων>> αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με μία ακόμη ιδιαίτερη συνάντηση, με Αυγουστιάτικη πανσέληνο, την Κυριακή, 26/8/2018, στις 19.00, στον πανέμορφο Ακροκόρινθο. Εκεί στην είσοδο του κάστρου του Ακροκορίνθου , με καταπληκτική θέα, συζητήσαμε για τον ΈΡΩΤΑ! Εισηγητής με θέμα συζήτησης <<Ο έρωτας είναι τυφλός: Παλιά γνώση με σύγχρονες αποδείξεις>> ο δρ. Δημήτριος Γκέλης. Τεράστιο το θέμα σε διάσταση και σημασία, πυροδότησε μία ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και βιωμάτων, που κράτησε μέχρι την ανάδυση της σελήνης. 
Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο καταπληκτικό αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου, που είχε ειδικά την ημέρα αυτή ελεύθερη είσοδο και συναυλία του Νίκου Ξυδάκη, που ολοκλήρωσε και αυτήν τη συνάντησή μας με μοναδικό τρόπο!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.