Το Σάββατο 25/7/2020 στην περιοχή Άγιος Δημήτριος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, κατά τις απογευματινές ώρες ενημερώθηκε η ομάδα μας για τέσσερα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 ετών,….
ότι την ώρα που έπαιζαν με το κανό και ένα φουσκωτό θαλάσσιο στρώμα, τις είχαν παρασύρει οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή, και τα ρεύματα πολύ μακριά από την ακτή.
Και παρά τις προσπάθειές τους αδυνατούσαν να επιστρέψουν.
Άμεσα ξεκίνησε το Jet ski της ομάδας μας προς ανεύρεση τους.
Σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα τις εντόπισε. Τα δύο κορίτσια ήταν μέσα στο νερό και με απεγνωσμένες προσπάθειες προσπαθούσαν να σπρώξουν το κανό προς την ακτή.
Επειδή ήταν στα πρόθυρα υποθερμίας μετά από τόση ώρα στο νερό, μεταφέρθηκαν πρώτες στην ακτή όπου τις περίμεναν με αγωνία οι δικοί τούς , και αμέσως μεταβήκαμε να παραλάβουμε και τα άλλα δύο κορίτσια και να ρυμουλκήσουμε το κανό στην ακτή και να τα παραδώσουμε ασφαλή στους δικούς τους ανθρώπους.
   ΠΗΓΗ….https://www.evima.gr/

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.