Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ  <ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ>> ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.

Του  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΜΠΡΑ

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου η Νατάσσα Μποφίλιου  μαζί με την ομάδα της και τον Θέμη Καραμουρατίδη εμφανίστηκαν στον πολυχώρο <<Λιπάσματα>> δίπλα στη θάλασσα της Δραπετσώνας. Την συναυλία άνοιξε ένα νέο παιδί που ονομάζεται Δημήτρης Κόψης.

Μετά από ένα διάλειμμα βγήκε η Νατάσσα Μποφίλιου με τον Θέμη Καραμουρατίδη  και τους μουσικούς της.  Ακολούθησε ένα <<Όμορφο όνειρο>> , μια παράσταση <<που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ»>> όπως λέει και το δελτίο τύπου.    Αυτό το όνειρο περιείχε ελληνικά και ξένα τραγούδια. Η παράσταση ξεκίνησε με  το τραγούδι <<Όμορφο όνειρο>> με μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και τους στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου με το οποίο ξεκίνησε και το χειμερινό πρόγραμμα. Συνέχισε με τραγούδια του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.  Λίγο μετά  τραγούδησε και το τραγούδι <<Diamonds>>  που είχε πρωτοπεί η Rihanna.  

Ακολούθησαν <<Οι μέρες του Φωτός>>  των Καραμουρατίδη-Ευαγγελάτου. Αμέσως μετά η Νατάσσα  Μποφίλιου κάθισε στο πιάνο και τραγούδησε το <<Back to black>> που είχε πρωτοπεί  η Amy Winehouse παίζοντας παράλληλα τη <<Σονάτα του Σεληνόφωτος>> του Μπετόβεν.  Λίγο αργότερα είπε το τραγούδι <<Nel giardino dell’ amore>> που το είχε πρωτοπεί η  Patty Pravo. Ακολούθησε η πιο ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος που ήταν η ερμηνεία του τραγουδιού <<Φεύγω>> που είχε πρωτοπεί η Χάρις Αλεξίου.  Στη συνέχεια ένωσαν το <<Nah neh nah>>  που είχε πρωτοπεί το συγκρότημα  <<Vaya con dios>>  με το <<Ραντεβού>> των Καραμουρατίδη-Ευαγγελάτου που είχε πει η Μποφίλιου. Συνέχισε  με τραγούδια των Καραμουρατίδη-Ευαγγελάτου.

Λίγο αργότερα   είπε το <<Ένα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι>> του Απόστολου Καλδάρα. Αμέσως μετά είπε τη <<Βαβέλ>> των  Καραμουρατίδη-Ευαγγελάτου. Ακολούθησε η παρουσίαση των μουσικών πάνω στον ρυθμό του <<Ζορμπά>> που κατέληξε στα <<Μεθύσια>>(πάλι σε συρτάκι). Το αποκορύφωμα της συναυλίας ήρθε στο τέλος με το <<Εν λευκώ>> γιατί εκεί ξεσηκώθηκε όλο το κοινό.

Τέλος,  ο Θέμης Καραμουρατίδης είπε το <<Αυτό που περιμένουμε >> του ίδιου με στίχους Οδυσσέα Ιωάννου που είχε πρωτοπεί ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και το <<Έχω ένα σχέδιο>>  με μουσική και στίχους δικούς του που είχε πρωτοπεί ο Δώρος Δημοσθένους ενώ ο Θοδωρής Μαυρογιώργης που συμμετείχε στη συναυλία συνόδεψε τη Νατάσσα Μποφίλιου  σε κάποια τραγούδια και είπε μόνος του δυο. Αυτά λοιπόν περιείχε το <<Όμορφο όνειρο>> της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.