Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Σήμερα η μεγάλη οικογένεια των Ελλήνων Βατραχανθρώπων συνόδεψε στο ταξίδι του προς τον τόπο των μακάρων το φίλο, συνάδελφο, εκπαιδευτή, οικογενειάρχη κι Έλληνα πλοίαρχο Π.Ν. Ε.Α. ΟΥΚ Νίκο Θεοδωρόπουλο. Τον επί 20 χρόνια γενικό γραμματέα του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, πυλώνα και υπόδειγμα επαγγελματικού ήθους και αξίας, κοινωνικής ευαισθησίας, δικαιοσύνης και ευθύτητας. Με τη σημαία μας και τη συνοδεία μας στην πύλη απ’ όπου ξεκίνησε νέο ταξίδι, πιο σημαντικό .
Τον γνώρισα το 1993, όταν ιδρύσαμε το Σύνδεσμο κι ως νέος Δικηγόρος είχα αναλάβει τη νομική διαδικασία. Πάντα οι εκπαιδευτές μας, ειδικά οι παλιοί, μας προξενούσαν μεγάλο σεβασμό, ειδικά όμως ο Νίκος έχαιρε άξια της εκτίμησης όλων. Υπήρξε άξια Βατραχάνθρωπος, πρώτος στην ξηρά και στη θάλασσα, πάντα ο ίδιος μπροστά να οδηγεί τα σχολεία, με το υπόδειγμά του, αυστηρός αλλά δίκαιος, από σεβασμό στη ζωή των νέων ΟΥΚ, που σε εμπόλεμες συνθήκες , θα κρινόταν από την ποιότητα της εκπαίδευσής τους εν ειρήνη.
Ακούραστος κι εργατικός, ρούφηξε τα καλά της ζωής στο χώρο της εργασίας, της οικογένειας και της κοινωνίας κι έφυγε πλήρης εμπειριών και πλούσιος από φίλους… τριαντά-φιλος και πολύ παραπάνω, που λέγαν οι παλιοί…!
Άνοιξε την πόρτα του επόμενου πεδίου ύπαρξης και μας άφησε με τις υπέροχες αναμνήσεις μας για το πρόσωπό του.
Χαίρε αγαπητέ μας φίλε και Έλληνα Βάτραχε Νικόλαε, καλό σου ταξίδι και καλή αντάμωση!
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.