ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Η Μαρία Σεμερτζόγλου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πολύ σπουδαία πυγμάχο Μικαέλα Μάγιερ

Η Μαρία Σεμερτζόγλου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πολύ σπουδαία πυγμάχο Μικαέλα Μάγιερ

Σε λίγες ώρες το αμερικάνικο όνειρο της Μαρίας Σεμερτζόγλου παίρνει σάρκα και οστά. Ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο του Μειγουέδερ και πριν λίγο – Παρασκευή 9 Μαρτίου (λόγω διαφοράς ώρας)- πραγματοποιήθηκε και η ζύγιση για το μεγαλύτερο promotion της Καλιφόρνια TOP RANK του Μπομπ Άρουμ στο LA.

Οι δύο αντίπαλες πυγμάχοι Σεμερτζόγλου – Μάγιερ ζυγίστηκαν στις 132 lbs.  Στη συγκεκριμένη  διοργάνωση θα αγωνιστούν το επόμενο διάστημα Λοματσένκο, Πακιάο και άλλοι κορυφαίοι πυγμάχοι. Η Μαρία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πολύ σπουδαία πυγμάχο Μικαέλα Μάγιερ η οποία έχει πλούσιο βιογραφικό με επιτυχίες σε ευρωπαικά παγκόσμια πρωταθλήμτα και Ολυμπιάδες.  Στη γωνία της Μαρίας ο προπονητής της Κώστας Εξακουστός και ο Πητερ Καραμπάτσος και ο κατμαν της γωνίας της είναι ο Mado Huerta.

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account