Σε λίγες ώρες το αμερικάνικο όνειρο της Μαρίας Σεμερτζόγλου παίρνει σάρκα και οστά. Ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο του Μειγουέδερ και πριν λίγο – Παρασκευή 9 Μαρτίου (λόγω διαφοράς ώρας)- πραγματοποιήθηκε και η ζύγιση για το μεγαλύτερο promotion της Καλιφόρνια TOP RANK του Μπομπ Άρουμ στο LA.

Οι δύο αντίπαλες πυγμάχοι Σεμερτζόγλου – Μάγιερ ζυγίστηκαν στις 132 lbs.  Στη συγκεκριμένη  διοργάνωση θα αγωνιστούν το επόμενο διάστημα Λοματσένκο, Πακιάο και άλλοι κορυφαίοι πυγμάχοι. Η Μαρία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πολύ σπουδαία πυγμάχο Μικαέλα Μάγιερ η οποία έχει πλούσιο βιογραφικό με επιτυχίες σε ευρωπαικά παγκόσμια πρωταθλήμτα και Ολυμπιάδες.  Στη γωνία της Μαρίας ο προπονητής της Κώστας Εξακουστός και ο Πητερ Καραμπάτσος και ο κατμαν της γωνίας της είναι ο Mado Huerta.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.