Η Θήβα σταθμός στον γύρο του κόσμου από πιλότους ΑΜΕΑ!!!

Η “Handiflight Around the World” θα ξεκινήσουν στις 18 Νοεμβρίου από την Γενεύη Ελβετίας για να κάνουν το γύρο του κόσμου με πιλότους ΑΜΕΑ. Το ταξίδι τους θα διαρκέσει 10 μήνες, και θα περάσουν από 40 χώρες διανύοντας 80,000 χιλιόμετρα. Κάνοντας ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα, θέλουν να εμπνεύσουν ανθρώπους με ή χωρίς ιδιαιτερότητες και να αλλάξουν την εικόνα σε ανθρώπους που πιθανόν δεν γνωρίζουν αυτή την πτυχή της ζωής.

Μετά την Ελβετία, θα διασχίσουν την Ιταλία και υπολογίζουν να έρθουν Ελλάδα στις 20 Νοεμβρίου, εξαρτώμενοι και από τις καιρικές συνθήκες. Η αερολέσχη Θήβας θα τους παρέχει υποστήριξη, και θα τους φιλοξενήσει για τρεις ημέρες έως ότου να αναχωρήσουν με επόμενο σταθμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι πιλότοι που θα μας επισκεφτούν είναι ο Γάλλος Guillaume Feral, και ο Νοτιοαφρικάνος Mike Lomberg ο καθένας τους σόλο σε υπερελαφρό αεροσκάφος. Στο αεροπλάνο συνοδείας θα είναι το ιδρυτικό μέλος της Hanfiflight Ελβετός Daniel Ramseier και ο επίσης Ελβετός Joseph Rais. Περισσότερες πληροφορίες για τα άτομα που συμμετέχουν αλλά και για την διοργάνωση στο https://handiflight.com/en/team/.

Για όσους φίλους ενδιαφέρονται να τους συναντήσουν κατά την άφιξή τους, θα εκδώσουμε καινούργια ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία και ώρα σύμφωνα με την εξέλιξη του ταξιδιού τους.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.