Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Κέρκυρας πραγματοποίησε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου  2020 την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στη Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΟΛΚΕ στο Νέο Λιμάνι, παρουσία εκπροσώπων των Αρχών , Φορέων , Σωματείων και φίλων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Παρευρέθησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής  Νομού Κέρκυρας κ. Μάνθος Γιαννούλης, Ο Διοικητής Π.Υ. Νομού Κέρκυρας κ. Νικόλαος Κολοβός, ο Προϊστάμενος  του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κ. Καρύδης, η υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κα Μαρία Δημέγγελη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Βαρούχας και ο εντεταλμένος για τον εθελοντισμό Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Νεράντζης. Επίσης παρόντες ήταν οι κ. Λάτσας Α και Ανθης  Γ. από την Ένωση  Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Κέρκυρας , ο κ. Πουλής από το σύνδεσμο Υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, η Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Δημουλά, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης κ. Ρουμπάς και αρκετοί φίλοι από σωματεία και συλλόγους του νησιού.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε μια σύντομη αναφορά στο έργο και τις δράσεις της ΕΟΔ, έγινε μια εκτενής αναφορά στο νέο νομοσχέδιο  του Εθνικού Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων και Αναβάθμισης της Πολιτικής Προστασίας  και το ρόλο των πιστοποιημένων εθελοντών στη δράση και το σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και αναφέρθηκαν οι στόχοι της ομάδας για το 2020.
Το ΔΣ και οι εθελοντές της ΕΟΔ εύχονται σε όλους μια δημιουργική και παραγωγική νέα χρονιά, με υγεία, προσφορά και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

 

Εκ του ΔΣ

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.