Η  εθελοντική ομάδα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ βρέθηκε σε δύο κεντρικά σημεία των Αθηνών, στην Πλατεία Συντάγματος και στο Μοναστηράκι, διανέμοντας πάνω από 14.000 βιβλιαράκια  κατά της μαριχουάνας, κατά τη διάρκεια τεσσάρων ημερών, από 25 έως 28 Οκτωβρίου. 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι  έδιναν τα συγχαρητήριά τους, προτρέποντας τους εθελοντές να συνεχίσουν τη δράση  τους,  δηλώνοντας την διαφωνία τους  για την καλλιέργεια  ψυχαγωγικής κάνναβης.

Σε εβδομαδιαία βάση,  η ομάδα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ   διανέμει ενημερωτικά φυλλάδια κατά των Ναρκωτικών , σε πολυσύχναστα σημεία των Αθηνών και σε μαγαζιά των γύρω περιοχών, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για πρόληψη.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ συνεργάζεται στενά με το Διεθνές ‘ Ιδρυμα «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» και το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται, μεταξύ άλλων, από την Εκκλησία της Scientology.

O καθένας μπορεί να συμμετάσχει και να υποστηρίξει το έργο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την  επίσημη ιστοσελίδα: www.notodrugs.gr

 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.