Για ακόμα μία χρονιά, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στέκεται δίπλα στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο των εθελοντών της στην έρευνα και τη διάσωση.
 
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποστηρίζει ουσιαστικά την ΕΟΔ από το 2015, κυρίως στον τομέα της αντιμετώπισης καταστροφών, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη της οργάνωσης να προμηθεύονται, αλλά και να ανανεώνουν το διασωστικό τους εξοπλισμό, που χρησιμοποιείται σε έκτακτες καταστάσεις, όπως πλημμύρες, πυρκαγιές κι άλλες φυσικές καταστροφές.
 
Οι δύο οργανισμοί, διατηρούν στενή συνεργασία σε θέματα προετοιμασίας και υποστήριξης για την αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης. Το πλαίσιο της συνεργασίας αφορά τη συνδρομή της ΕΟΔ στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης που μπορεί να προκύψουν με σκοπό την άμεση αρωγή στο μέγιστο δυνατό βαθμό και την υποστήριξη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την υλοποίηση των δράσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αναγνωρίζοντας έμπρακτα το έργο του σωματείου.
 
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί θερμά την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη διαχρονική της υποστήριξη!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.