ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

«Η Γυναίκα το κλειδί της Ανάπτυξης»  Βραβεύσεις Γυναικών Ηγετών Επιχειρήσεων και Κοινωνικής Προσφοράς

«Η Γυναίκα το κλειδί της Ανάπτυξης»  Βραβεύσεις Γυναικών Ηγετών Επιχειρήσεων και Κοινωνικής Προσφοράς

«Η Γυναίκα το κλειδί της Ανάπτυξης»  Βραβεύσεις Γυναικών Ηγετών Επιχειρήσεων και Κοινωνικής Προσφοράς

Ο ΘΕΣΜΟΣ «WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS» ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟΥ

«Η Γυναίκα το κλειδί της Ανάπτυξης»
 Βραβεύσεις Γυναικών Ηγετών Επιχειρήσεων και Κοινωνικής Προσφοράς

who is who
Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2019 – Μια υψηλού επιπέδου βραδιά διοργανώθηκε από το Who is Who, της Βίβλου διαπρεπών Ελλήνων και τον εκδότη, κο Δημήτρη Γκόρη, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στο Σύνταγμα.  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν τα Who is Who International Awards για την κατηγορία Γυναίκες Ηγέτες. Ένας νέος θεσμός, κατά τον οποίο βραβεύτηκαν ισχυρές γυναίκες ηγέτες, από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αμερική, του Μονακό της Αγγλίας και του Καναδά!

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο καταξιωμένος ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Στην είσοδο του Ζαππείου υποδέχονταν τους εκλεκτούς καλεσμένους ο εκδότης του Who is Who, κος Δημήτρης Γκόρης, η διευθύντρια έκδοσης της Βίβλου προσωπικοτήτων Who is Who, κα Βίκυ Παπαγεωργοπούλου καθώς και η στενή συνεργάτης και PR Manager, κα Ada Ηλιοπούλου.

Η βράβευση ξεκίνησε με την παράδοση τιμητικής πλακέτας στη διεθνούς φήμης γλύπτρια, κυρία Παπακωνσταντίνου Μαίρη  που επιμελήθηκε το βραβείο – γλυπτό αποκλειστικά για τα βραβεία «Who is Who International Awards Γυναίκες Ηγέτες» και συμβολίζει τη «ΝΙΚΗ». Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στην αντιπρόσωπο της γλύπτριας, ο συλλέκτης έργων τέχνης Η.Ε. κος Γιώργος Ολύμπιος που ήρθε ειδικά για την βραδιά από το Μονακό.

Οι 14 συνολικά βραβευθείσες κυρίες  που ακολούθησαν, εντυπωσίασαν το κοινό με το έργο τους, θυμίζοντας πως η Ελλάδα έχει αξιόλογες επιχειρηματίες με κύρος, ήθος και όραμα που συναρπάζει. Να σημειώσουμε ότι δεν βραβεύτηκαν μόνο οι ισχυρές γυναίκες της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλά κυρίως εκείνες που ανοίγουν δρόμους. Οι στρατηγικοί εκλέκτορες που επέλεξαν τις Γυναίκες Ηγέτες είναι η Britishpedia, η GIWA και η APSON.

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία που απονεμήθηκαν είναι:

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Πολιτισμού και της Αλληλεγγύης

Egon Ματρώνα (Matti) – Έχει αναγνωριστεί για σπουδαίες φιλανθρωπίες και έχει κληθεί ως Πρέσβειρα του Ελληνικού Πολιτισμού, «Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό φαινόμενο».  Η βράβευση έγινε από τον αντιπρόεδρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, κύριο Γιώργο Αλεξανδράτο.

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Εμπορίου

Ντάβου Μαρία – Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΤΑΒΟΥ Α.Ε.  Την βράβευσε  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κύριος Κώστας Σκρέκας.

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Τομέα

Μήτση Ευγενία – Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος του «Sofitel Athens Airport». Την βράβευσε  ο υφυπουργός Τουρισμού, ο κύριος Μάνος Κόνσολας.

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας

Αρσονιάδου-Stein Καίτη –  Γενική Διευθύντρια του Vancouver International Maritime Center από τον Καναδά. Την βράβευσε ο Εκδότης του Who is Who Δημήτρης Γκόρης. 

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Τεχνολογίας

Κουτσουρέλη Έφη – Ιδρυτικό μέλος και μέτοχος της εταιρείας πληροφορικής Info Quest ΑΕΒΕ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου εταιρειών Quest. Την βράβευση πραγματοποίησε   ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης. 

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Διεθνούς Εμπορίου

Thomas Marielle – Γενική Διευθύντρια Ανατολικής Μεσογείου της Stanley Black & Decker. Την βράβευση πραγματοποίησε   ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης. 

 • Βραβείο: Γυναίκες Ηγέτιδες της Επιχειρηματικότητας

Γκραμπόφσκι Μαρέβα και Κολοτούρα Δήμητρα – Ιδρύτριες «ZEUS + DIONE». Το βραβείο παραδόθηκε από τον εκδότη του Who is Who, κο Δημήτρη Γκορη. 

 • Βραβείο: 1η Γυναίκα Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά

Νταϊφά Ειρήνη – Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Stavros Daifas Maritime Corporation S.A. και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά. Την βράβευση έκανε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης. 

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας

Μπιθαρά Σοφία – Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ομίλου «B & F» ABEE. Τη βράβευσε  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας

Μπιθαρά Κυριακού Δήμητρα – Μέλος του Ομίλου και Marketing Manager Director of B&F Group. Την βράβευσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας

Παναγιώτου Θεοδοσίου Δέσποινα  –  Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Tototheo Maritime, από Κύπρο και η Πρόεδρος της διεθνούς WISTA. Την βράβευσε ο Γεώργιος Πατούλης.

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης και Παγκόσμια Ακτιβίστρια για την Γυναικεία Χειραφέτηση, την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση του διαλόγου μεταξύ των Πολιτισμών

Ghandi Leila – Μονεγάσκη (https://www.leilaghandi.com/)  Φιλελληνίδα και Παγκόσμια Ακτιβίστρια για την Γυναικεία Χειραφέτηση,  με την ευγενική διαμεσολάβηση του Η.Ε. κου Γεώργιου Ολύμπιου από το Μονακό.  Βραβευμένη  TV host reporter, φωτογράφος,  documentary film director, published author και content producer με εκατομμύρια θεατές. Τη βράβευσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κος Πλακιωτάκης. 

 

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Τραπεζικού Χώρου

Βαρδακάρη Χαρίκλεια – Διευθύνουσα Σύμβουλος & μέλος του Δ.Σ. της Πειραιώς Factoring,   θυγατρική  του Ομίλου Πειραιώς. Την βράβευσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κύριος Βασίλης Κορκίδης. 

 

 • Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ξενοδοχειακού Χώρου και του Χώρου της Τέχνης

Καμπουροπούλου Μαίρη – Ιδιοκτήτρια του Aqua Grand Exclusive Deluxe Resort Ρόδος. Την βράβευσε ο υφυπουργός Τουρισμού, ο κύριος Μάνος Κόνσολας.

Υπουργοί της Κυβέρνησης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Βουλευτές, Επιτετραμμένοι διπλωματικών σωμάτων, ισχυρές προσωπικότητες της ναυτιλίας καθώς και πολλοί επιχειρηματίες, τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Μεταξύ αυτών η οικογένεια της Αικατερίνης της Σερβίας, προσωπικότητες του ιατρικού κύκλου, καλλιτέχνες, σχεδιαστές μόδας και κοσμικοί ήταν το κοινό της πρώτης λαμπερής βράβευσης Who is Who International Awards, που ήδη έχει γίνει το γεγονός της σεζόν. Παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Ζαππείου Μεγάρου κα Χριστίνα Βαγενά, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων  Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης καθώς και η Βουλευτής κα Άννα Καραμανλή, η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότηατς των Φύλων κα. Μαρία Συρεγγέλα, ο πρώην Υπουργός κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Bιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης και η κα Χηνιάδου- Σαμπάνη υπεύθυνη πολιτιστικού προγράμματος της Ελληνικής Προεδρίας.

Η ναυτιλία δήλωσε παρούσα, μέσα από ισχυρές προσωπικότητες της ναυτιλιακής λέσχης Πειραιά και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με τον Αντιπρόεδρο κο Γιώργο Αλεξανδράτο, τον Ιωάννη Τριφύλλη, την Άντζυ Χάρτμαν της Wista Hellas, τη Μαριλία Βαζαίου κ.ά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την ξεχωριστή αυτή βραδιά, ήταν ο Πρόεδρος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού, οι επιχειρηματίες Γεώργιος Φειδάκης της FG Europe και η σύζυγος του, ο Σπυρίδης Δημήτριος του Metropolitan και η σύζυγος του, ο Αργύρης Καραβερβέρης και η σχεδιάστρια σύζυγος του Όλγα Καραβερβέρη καθώς και ο Επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σπανός,  ο Ανδρέας Ψυχάρης, ο εκδότης Άρης Τερζόπουλος, ο εκδότης κ. Παντελής Μαραβέλιας, η Μαρίζα Φασιανού, οι σκηνοθέτες Γιάννης Σμαραγδής και Θάνος Αγγελής, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κα. Βίκυ Αγγελική Χαντζή, η δημοσιογράφος Τσουκαλά Άντζελα, η οικογένεια της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας Άντζυ Andrews και ο David Andrews, το ζεύγος Τσοπελογιάννη, ηθοποιοί όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Σοφία Μαριόλα, η Ζέτα Δούκα, τραγουδιστές όπως ο Θάνος Πετρέλης, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Κέλλυ Ξένη-Κανάρη και ο Θρασύβουλος Κανάρης, η Νίκη Παξιμαδάκη, η Αναστασία Μανιά, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιώργος Λύρας με τη σύντροφο του Παναγιώτα Δρασιούδη, ο καρδιολόγος Πούλιος Ευάγγελος και ο μαιευτήρας Γυναικολόγος Παναγιώτης Παπαλάμπρος,  η Εριέττα Βορδώνη, το ζεύγος Βαλυράκη, η Ρένα Φλεβαράκη και ο Στέφανος Σταθάκης, η Τζίνα Θανοπούλου και ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Κωστοπούλου με τον Λεωνίδα Θεοδώρου, ο Σπύρος Πόρος, η Ιωάννα Σουλιώτη , ο Θοδωρής Βαρβίας, η Φανή Λεβέντη, η Λίτσα Λαβδά, η Κατερίνα Κουσουρή-Αντωνοπούλου η Έλενα Κουλαουτζίδου, η Βούλα Σαραντάρη, ο Βλάσσης Χολέβας, Έμυ ΛΙβανίου κ.ά.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τον διεθνούς φήμης Έλληνα εξ Αμερικής Τενόρο Ευάγγελο Γιαμούρη, ο οποίος ήρθε να τραγουδήσει ειδικά για την βραδιά των βραβείων, σε συνέχεια της συναυλίας του στην Κίνα με τον Andrea Bocceli.

Ο θεσμός βραβείων WHO IS WHO International Awards «Γυναίκες Ηγέτες» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), της Περιφέρειας Αττικής , του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων & Κέντρων για την UNESCO και του EAWC (Euro – American Women΄s Council).

Ο χρυσός Χορηγός της λαμπερής βραδιάς που φρόντισε για όλο το επισιτιστικό κομμάτι ήταν το Catering Divine με επικεφαλή τον κο Δημήτρη Γρηγοριάδη. Αργυροί Χορηγοί οι εταιρείες Stanley Black & Decker, η ΜΕΓΑ ΑΕ, η NAK Shoes και ο κύριος Takis Giannetos.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης η εταιρεία ΝΤΑΒΟΥ ΑΕ, ο Όμιλος εταιρειών QUEST, η MITSIS HOTELS και η RED COMMUNICATION.

Την υψηλή επιμέλεια της βραδιάς είχε η JK events της πολυτάλαντης Ιωάννας Καραβερβέρη που με συνέπεια και επαγγελματισμό φρόντισε να κυλήσουν όλα άψογα. Το Who is Who και ο εκδότης Δημήτρης Γκόρης ευχαριστούν θερμά την κυρία Ειρήνη Βασιλοπούλου και το St George Lycabettus για την εξαιρετική φιλοξενία των ξένων και ειδικά της κυρίας Leila Gandhi και του συζύγου της Πρέσβη του Μαρόκο στο Μονακό, οι οποίοι ήρθαν ειδικά για την βράβευση στην Αθήνα, καθώς και τον κύριο Χρήστο Μπαραφάκα  και τον Ευάγγελο Γεροβασιλείου για τους εκλεκτούς οίνους της εκδήλωσης.

Το Akis Konstantinou Hair & Beauty στο Κολωνάκι και ο  Akis Konstantinou προσωπικά,  επιμελήθηκαν την  ομορφιά των γυναικών της εκδήλωσης.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το CNN & QUEEN PLUS, το HMG και το RSS24. Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον Ant1 TV.

-Τέλος-

Σχετικά με το «WhoisWho»

Το Who is Who είναι η Εγκυκλοπαίδεια διαπρεπών Ελλήνων, όπου παρουσιάζονται σημαντικές Ελληνικές προσωπικότητες που προέρχονται από τους τομείς του δημόσιου βίου, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των καλλιτεχνών, των επιστημόνων, επιχειρηματιών και άλλων. Στον ετήσιο συλλεκτικό τόμο WhoisWho, υπογραμμίζεται η συνεισφορά, διασώζονται οι διακρίσεις και τα επιτεύγματα για το μέλλον Ελλήνων που διαπρέπουν στη χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι προσωπικότητες που περιλαμβάνονται στο WhoisWhoεπισημαίνονται μέσω προσωπικών συστάσεων (ή και μέσω της ιστοσελίδας www.whoiswhogreece.com) ή εντοπίζονται βάσει έρευνας της επιστημονικής μας ομάδας του WhoisWho.To νεότερο εγχείρημα των εκδόσεων Who is Who είναι ο συλλεκτικός τόμος Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων, όπου δημοσιεύονται τα βιογραφικά των Γυναικών που ασκούν διοίκηση σε μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα καθώς και Πρόεδρων μεγάλων μη κυβερνητικών Σωματείων και επιτυχημένων Ελληνίδων Γυναικών του εξωτερικού. Η έκδοση αυτή αποτελεί παγκόσμια πρωτιά. Τα βραβεία “Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων” αποτελούν συνέχεια των παραπάνω. Πρόκειται για έναν νέο θεσμό βραβείων με αφορμή την πρόσφατη έντυπη έκδοση “Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων”. Ο θεσμός βράβευσης θα αποτελέσει τη συνέχιση της εγκυκλοπαίδειας βιογραφιών διαπρεπών Ελλήνων Who is Whο.

Περισσότερα στο www.whoiswhogreece.com και https://womenleaders.gr/

Méphistophélès productions Paris Who is Who Greece
Άντα ΗλιοπούλουΒίκυ Παπαγεωργοπούλου
PR manager στην ΕλλάδαΔιευθύντρια Έκδοσης WHO IS WHO στην Ελλάδα
Τηλ: 6981718581Κινητό: 698 6818532

Ε-mail:bio@whoiswho.gr

 

Ο ΘΕΣΜΟΣ «WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS» ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟΥ – «Η Γυναίκα το κλειδί της Ανάπτυξης». Βραβεύσεις Γυναικών Ηγετών Επιχειρήσεων και Κοινωνικής Προσφοράς

Κωδικός
263338
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Γιωργος Ολύμπιος με τιμητική πλακέτα σε εκπρόσωπο γλύπτριας, κυρία Ντολυ Παπακωνσταντίνου
Κωδικός
263339
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ο διάσημος Έλληνας τενορος εξ Αμερικης Ευάγγελος Γιαμούρης
Κωδικός
263340
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Πολιτισμού και της Αλληλεγγύης- Egon Ματρώνα (Matti) – Η βράβευση έγινε από τον αντιπρόεδρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, κύριο Γιώργο Αλεξανδράτο.
Κωδικός
263341
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Εμπορίου Ντάβου Μαρία – Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΤΑΒΟΥ Α.Ε. Την βράβευσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κύριος Κώστας Σκρέκας.
Κωδικός
263342
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Ντάβου Μαρία – Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΤΑΒΟΥ Α.Ε.
Κωδικός
263343
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Τομέα Μήτση Ευγενία – Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος του «Sofitel Athens Airport». Την βράβευσε ο υφυπουργός Τουρισμού, ο κύριος Μάνος Κόνσολας.
Κωδικός
263344
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ο υφυπουργός Τουρισμού, ο κύριος Μάνος Κόνσολας.
Κωδικός
263345
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας στη Αρσονιάδου-Stein Καίτη – Γενική Διευθύντρια τουVancouver International Maritime Center από τον Καναδά. Το βραβείο παρέλαβε ο κυριος Γιαννακης Γιωργος, γενικος διευθυντης Ελλαδος.Βραβευσε ο Εκδότης…
Κωδικός
263346
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Τεχνολογίας Κουτσουρέλη Έφη – Ιδρυτικό μέλος και μέτοχος της εταιρείας πληροφορικής Info Quest ΑΕΒΕ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου εταιρειών Quest. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος…
Κωδικός
263347
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Διεθνούς Εμπορίου Thomas Marielle – Γενική Διευθύντρια Ανατολικής Μεσογείου της Stanley Black & Decker. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης.
Κωδικός
263348
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκες Ηγέτιδες της Επιχειρηματικότητας Γκραμπόφσκι Μαρέβα και Κολοτούρα Δήμητρα – Ιδρύτριες «ZEUS + DIONE». Το βραβείο παραδόθηκε από τον εκδότη του Who is Who, κο Δημήτρη Γκορη. Παρέλαβε η κυρία Σαγρη Μαρουλα.
Κωδικός
263349
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: 1η Γυναίκα Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά Νταϊφά Ειρήνη – Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Stavros Daifas Maritime CorporationS.A. και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά. Την βράβευση έκανε ο Υπουργός…
Κωδικός
263350
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης.
Κωδικός
263351
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας Μπιθαρά Σοφία – Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ομίλου «B & F» ABEE. Τη βράβευσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.
Κωδικός
263352
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.
Κωδικός
263353
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Μπιθαρά Σοφία – Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ομίλου «B & F» ABEE.
Κωδικός
263354
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας Δημητρα Μπιθαρά Κυριακού – Μέλος του Ομίλου και Marketing Manager Director of B&F Group. Την βράβευσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας
Κωδικός
263355
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Δημητρα Μπιθαρά Κυριακού – Μέλος του Ομίλου και Marketing Manager Director of B&F Group.
Κωδικός
263356
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας Παναγιώτου Θεοδοσίου Δέσποινα – Πρόεδρος καιΔιευθύνουσα Σύμβουλος της Tototheo Maritime, από Κύπρο και η Πρόεδρος της διεθνούς WISTA. Την βράβευσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης….
Κωδικός
263357
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης.
Κωδικός
263358
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης και Παγκόσμια Ακτιβίστρια για την Γυναικεία Χειραφέτηση, την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση του διαλόγου μεταξύ των Πολιτισμών Ghandi Leila – Μονεγάσκη Φιλελληνίδα και ΠαγκόσμιαΑκτιβίστρια για την Γυναικεία…
Κωδικός
263359
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Leila Ghandi
Κωδικός
263360
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ξενοδοχειακού Χώρου και του Χώρου της Τέχνης Καμπουροπούλου Μαίρη – Ιδιοκτήτρια του Aqua Grand Exclusive Deluxe Resort Ρόδος. Την βράβευσε ο υφυπουργός Τουρισμού, ο κύριος Μάνος Κόνσολας.
Κωδικός
263361
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Μαιρη Καμπουροπούλου
Κωδικός
263362
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Τραπεζικού Χώρου Βαρδακάρη Χαρίκλεια – Διευθύνουσα Σύμβουλος & μέλος του Δ.Σ. της Πειραιώς Factoring, θυγατρική του Ομίλου Πειραιώς. Την βράβευσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου…
Κωδικός
263363
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κύριος Βασίλης Κορκίδης.
Κωδικός
263364
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βαρδακάρη Χαρίκλεια – Διευθύνουσα Σύμβουλος & μέλος του Δ.Σ. της Πειραιώς Factoring, θυγατρική του Ομίλου Πειραιώς.
Κωδικός
263365
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αλεξης Οικονόμου Δεσποινα Ολύμπιου, Κωνσταντίνα Κουρετα, Leila Ghandi ,Γιωργος Ολύμπιος και ο σύζυγος της κυριας Ghandi,Πρέσβης του Μαροκο στο Μονακό.
Κωδικός
263366
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Ολγα Καραβαρβερη, Ada Ηλιοπούλου,Μαιρη Καμπουροπούλου, Ευγενία Μητση, υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κονσολα,Χριστίνα Τετράδη,Άρης Καμπουροπουλος
Κωδικός
263367
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αδωνης Γιωργιαδης και Δημητρης Γκορης
Κωδικός
263368
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αντα Ηλιοπούλου, Θοδωρής Κυριακου,Δημητρα Μπιθαρα Κυριακου ,Βίκυ Παπαγεωργοπουλου.
Κωδικός
263369
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Γιαννης Σμαραγδής , Δημητρης Γκορης και Ρένος Χαραλαμπιδης
Κωδικός
263370
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βαρδακάρη Χαρίκλεια ,Μαιρη Καμπουροπούλου, Egon Matrona,Βίκυ ΠΠαγεωργοπουλου,Ειρηνη Νταιφα .
Κωδικός
263371
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Δημητρης Γκορης,ΝΤΑΒΟΥ ,Βίκυ Γεωργοπουλου
Κωδικός
263372
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Τακης Γιαννέτος με την σύζυγο του , Βίκυ Παπαγεωργοπουλου και Δημητρης Γκορης
Κωδικός
263373
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Ειρηνη Σκρεκα Υφυπουργος Κωστας Σκρεκας , Βίκυ Παπαγεωργοπουλου και Δημητρης Γκορης
Κωδικός
263374
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Μαριλια Βαζαιου,Αντα Ηλιοπούλου, Δημητρης Γκορης ,Βίκυ Παπαγεωργοπουλου
Κωδικός
263375
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Δημητρης Γκορης ,Πάνος Παναγιώτοπουλος, Βίκυ Παπαγεωργοπουλου
Κωδικός
263376
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βίκυ Παπαγεωργοπουλου ,Εφη Κουτσουρελη,Δημητρης Γκορης ,Εριέττα Βορδωνη
Κωδικός
263377
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Πλακιωτακης, Γκορης
Κωδικός
263378
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Βίκυ Παπαγεωργοπουλου και Δημητρης Γκορης Προεδρος Ζαππειου Χριστίνα Βαγενά και σύζυγος Fabrizio Cotugno
Κωδικός
263379
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Ρενος Χαραλαμπιδης
Κωδικός
263380
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Το Ζάππειο
Κωδικός
263381
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αντζη Andrews ,Κέλλυ Ξυνή-Καναρη και David Andrews
Κωδικός
263382
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Παναγιώτα Δρασιούδη,Γιώργος Λύρας, Ριτα Πικρου-Μωραϊτάκη ,Τζινα Θανοπουλπυ,Βίκυ Γεωργοπουλου, Αναστασία Μανια
Κωδικός
263383
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Γιωργος Λύρας και Γιωργος Πατουλης
Κωδικός
263384
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Οι βραβευομενες
Κωδικός
263385
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Στελλα Τσιτσουλα, κυριος Μπιθαρας,ζεύγος Σκρεκα,Σοφια Μπιθαρα
Κωδικός
263386
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ .Βλασσης Χολεβας, Κελλυ Ξυνή-Καναρη ,Θοδωρής Βαρβιας,Σοφια Μοσχόπουλου, Αντα Ηλιοπούλου,Μαριλενα Παναγιωτοπουλου ,Θάνος Πετρέλης ,Ιωάννα Σουλιώτη , Κωνσταντίνος Σπανος
Κωδικός
263397
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Σαγρη Μαρουλα.
Κωδικός
263398
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Ευάγγελος Γιαμούρης
Κωδικός
263437
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Ανδρέας Ψυχαρης και Αντα Ηλιοπούλου
Κωδικός
263438
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Η Αντα Ηλιοπούλου, ο Άρης Τερζόπουλος και ο αντιπροεδρος της ναυτιλιακης λεσχης Πειραιά κ. Γιωργος Αλεξανδρατος
Κωδικός
263439
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Κωνσταντίνος Σπανος, Αντα Ηλιοπούλου
Κωδικός
263440
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αντα Ηλιοπούλου και Ρένος Χαραλαμπιδης
Κωδικός
263441
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Τάκης και Κατερίνα Γιαννετου, Ρένος Χαραλαμπιδης
Κωδικός
263442
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αντα Ηλιοπούλου και Μαριζα Φασιανού
Κωδικός
263443
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Δημητρης Γκορης, Αντα Ηλιοπούλου, Αδωνις Γεωργιαδης, Βίκυ Παπαγεωργοπουλου
Κωδικός
263444
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αντα Ηλιοπούλου, Ειρηνη Νταϊφα, Βίκυ Παπαγεωργοπουλου
Κωδικός
263445
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Δημητρης Γκορης, Σοφια Μαριολα, Στρατος Τζώρτζογλου, Αντα Ηλιοπούλου, Βίκυ Παπαγεωργοπουλου
Κωδικός
263446
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Σπυρος Πόρος και Ρένος Χαραλαμπιδης
Κωδικός
263447
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ χχχχ Ξενια Λαμπροπούλου-Τριφύλλη, Γιαννης Τριφυλλης
Κωδικός
263448
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Φανη Λεβέντη, Τζινα Θανοπούλου, Μαριαννα Βαλυράκη
Κωδικός
263449
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Νασος Τρεντζος
Κωδικός
263450
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο αντιπροεδρος της ναυτιλιακης λεσχης Πειραιά κ. Γιωργος Αλεξανδρατος με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτακη
Κωδικός
263451
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αριάδνη Ντοριζα, Νίκος Ντοριζας, Αντα Ηλιοπούλου
Κωδικός
263452
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Δημητρης Γκορης, Αντα Ηλιοπούλου, υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κονσολας
Κωδικός
263453
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Ζεύγος Τσοπελογιαννη, Αντα Ηλιοπούλου και Βίκυ Παπαγεωργοπουλου
Κωδικός
263454
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Μαριλενα Παναγιωτοπουλου, Βασίλης Ζουλιας, Περικλης Κονδυλατος, Σοφια Μαριολα, Στρατος Τζώρτζογλου
Κωδικός
263455
WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Μαιρη Καμπουροπούλου, Γιωργος Κανπουροπουλος, Αντα Ηλιοπούλου, Βασιλης Ζουλιας, Βικη Χατζη, Ρένος Χαραλαμπιδης
hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts
No Any widget selected for sidebar

Create AccountLog In Your Account