Η βραδιά του welovesports.gr «Για τον Ανδρόγεω»

 

 

Στις 20 Δεκεμβρίου, στις 20.00, το welovesports.gr έχει…επίσημη πρεμιέρα. Και περιμένει όλους τους φίλους του, ανώνυμους και αναγνωρίσιμους, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), στο Μικρολίμανο. Το αγαπημένο μας site ανοίγει τα «πανιά» του και ετοιμάζεται να αρμενίσει με ούριο άνεμο. Μαζί του πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτό το ταξίδι θα είναι αθλητές που έχουν δοξάσει ή θα δοξάσουν τα ελληνικά χρώματα. Ολυμπιονίκες του παρελθόντος, του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος. Παρόντες θα είναι και οι άνθρωποι του αθλητισμού. Παράγοντες και φίλαθλοι.

Το μυαλό όλων των ανθρώπων του χώρου, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται «κολλημένο» στην προσπάθεια που κάνει ένας νεαρός αθλητής, ο Ανδρόγεως Σαμψάκης, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη, έχοντας στο προσκεφάλι του την οικογένεια του και νοερά όλους μας.

Η εκδήλωση μας θα είναι αφιερωμένη σε αυτό το 17χρονο παλικάρι των καταδύσεων. Το welovesports.gr θα διοργανώσει λαχειοφόρο με αρκετά δώρα και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του Ανδρόγεω ως μια ελάχιστη συμβολή στην τιτάνια προσπάθεια.
Στη διάρκεια της βραδιάς επίσης, Έλληνες Ολυμπιονίκες θα παρουσιάσουν το κίνημα διαμαρτυρίας «Take me Home», το οποίο φιλοδοξεί να προστεθεί στη γενικότερη προσπάθεια για την επιστροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων που κοσμούν τις συλλογές των μουσείων του εξωτερικού.
Η βραδιά του welovesports.gr «Για τον Ανδρόγεω» θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Σε αυτό το κύτταρο του αθλητισμού της πατρίδα μας, που κόντρα στην κρίση των τελευταίων ετών, αντιστέκεται σθεναρά, δίνει τις μάχες του και τις κερδίζει στα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου και σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.