Η Hellenic Media group είναι χορηγός επικοινωνίας του 2ο Off Road Adventure Festival

Kids Fun Zone by Story Play Team

Η έμπειρη ομάδα δημιουργικής απασχόλησης StoryPlay του Νίκου Ορφανού θα ανοίξει στους μικρούς μας φίλους την πόρτα στην περιπέτεια, στο 2ο Off Road Adventure Festival.

Το Κέντρο Υποκριτικής & Αφηγηματικής Τέχνης ιδρύθηκε το 2012 από το Νίκο Ορφανό, ηθοποιό, σκηνοθέτη και απόφοιτο Παιδαγωγικής/Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και το Γιώργο Ευγενικό, ηθοποιό και αφηγητή. Το 2017 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται σε εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, μέσω της StoryPlay, δημιούργημα του Νίκου Ορφανού.

Με ιδιαίτερη έμφαση στη σπουδαιότητα της παιδαγωγικής στόχευσης και της εμψύχωσης και επίκεντρο τις τέχνες, έχει μέχρι στιγμής σχεδιάσει και διεξάγει, πολλές επιτυχημένες δράσεις, camps και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά.Σύσσωμη η έμπειρη ομάδα της StoryPlay θα βρίσκεται μαζί μας στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου για να οδηγήσει τους μικρούς μας φίλους σε μαγευτικά ταξίδια περιπέτειας και φαντασίας μέσα από το παιχνίδι, την ζωγραφική, τις αθλοπαιδιές και τα παραδοσιακά ομαδικά παιχνίδια, με πρωτότυπες πινελιές!

 

Κατά τη διάρκεια του 2ου Off Road Adventure Festival εμπιστευτείτε τη διασκέδαση των παιδιών σας στη StoryPlay, υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών και εμψυχωτών.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.