Σε συνέχεια της άρσης της απαγόρευσης διοργάνωσης Εκθέσεων & Συνεδρίων από την 1 Ιουλίου 2020 από την κυβέρνηση και την επανέναρξη των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων του χώρου μας, σας ενημερώνουμε ότι η Έκθεση & Συνέδριο eCommerce & Digital Marketing Expo 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 21 & 22 Νοεμβρίου 2020.
Με μέριμνα την ασφάλεια επισκεπτών, εκθετών, και όλων των συνεργατών μας, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τα πρωτόκολλα λειτουργίας των εκδηλώσεων, ώστε να σχεδιάσουμε με απόλυτη ασφάλεια τη διοργάνωση.
Ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Digital Marketing γνώρισε μεγάλη άνοδο και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αυτό μας κάνει αισιόδοξους για μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, από όλες τις πλευρές!
Πληροφορίες για την περσινή διοργάνωση μπορείτε να βρείτε εδώ https://2019.ecdmexpo.com/index.php/el/
ΥΓ. Η διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing North, είναι ήδη προγραμματισμένη για τον Μάϊο του 2021, στη Θεσσαλονίκη.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας