Η άπνοια ήταν ο πρωταγωνιστής κατά τη σημερινή, τρίτη, ημέρα των «European Youth Championships & Trophy 2018», για την κατηγορία των Laser 4.7, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Πάτρα. Μετά το μεσημέρι οι βορειανατολικοί άνεμοι εντάσεως τριών μποφόρ βοήθησαν για να ολοκληρωθούν οι προκριματικοί του μπλε στόλου των κοριτσιών και αύριο η διοργάνωση θα μπει στην τελική φάση. Δεν διεξήχθησαν καθόλου ιστιοδρομίες στα αγόρια. Διοργανωτής του πρωταθλήματος είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας – Ρίου «Ιάσων».

Από νωρίς το πρωί στη θαλάσσια περιοχή που έχουν στηθεί οι στίβοι, ο Αίολος είχε κλείσει τον ασκό του και μόνο μετά το μεσημέρι άφησε «ελεύθερο» έναν βόρειο – βορειανατολικό άνεμο που βοήθησε για να πραγματοποιηθεί η ιστιοδρομία του μπλε στόλου των κοριτσιών που βρισκόταν σε εκκρεμότητα από χθες. Από ελληνικής πλευράς στην καλύτερη θέση (7η) βρίσκεται η Μελίνα Γκαρή. Στη πρώτη θέση πέρασε η Ιταλίδα Τζόρτζια Τσινγκολάνι. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο  http://www.europeanlaser47.eu/results/ .

Ο στόλος των αγοριών έχει χωριστεί σε χρυσό, αργυρό και χάλκινο. Στον χρυσό βρίσκονται 18 Έλληνες, στον ασημένιο 23 και στον χάλκινο 30. Τα κορίτσια έχουν μοιραστεί σε χρυσό (10 αθλήτριές μας) και ασημένιο (17 αθλήτριές μας). Από αύριο μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης (14/4), εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, θα διεξάγονται δύο κούρσες κάθε μέρα.

«Η διοργάνωση είναι πολύ καλή και ο Όμιλος προσπάθησε πολύ. Το μεγάλο κέρδος για την περιοχή θα είναι εάν έρθουν νέα παιδιά κοντά στο άθλημα, γιατί τα παιδιά είναι η περιουσία μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ( χρυσός χορηγός), η ΛΟΥΞ , η ΑΝΕΚ, ΓΕΦΥΡΑ, SUPERFAST, HERTZ, H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, η ΕΡΤ και το site www.welovesports.gr, που υποστηρίζουν την επικοινωνία του πρωταθλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.europeanlaser47.eu. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο  http://www.europeanlaser47.eu/results/ .

 

www.europeanlaser47.eu

contact: europeanlaser47.eu@gmail.com  press: Europeanlaser47.media@gmail.com

fb: 2018 european youth championships laser 4.7  twitter:@2018 Europeanlaser47

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.