Λεπτομέρειες: http://www.abc10.gr/635-larisa

Σε έναν κόσμο που μεταλλάσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς, η ροή πληροφοριών είναι καταιγιστική και αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία. Η μεταβατική περίοδος που διανύουμε και η αλλαγή ισορροπιών στη διεθνή οικονομία συμπαρασύρει τις πολιτικές και στρατηγικές μεγάλων και μικρών κρατών.

Η Αμυντική Οικονομία, η Τεχνολογία και τα Logistics αποτελούν κεντρικό πυλώνα Ανάπτυξης. Σε παγκόσμια κλίμακα η πίτα των Logistics είναι ~14% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Στην Ελλάδα η ίδια πίτα είναι ~10% και υπάρχουν περιθώρια, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, να ξεπεράσει το 15%.

Στα πλαίσια αυτά, το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. και ο Σ.Α.Σ.Ι., αξιοποιώντας την σωρευμένη γνώση, δεξιότητες, καθώς, και την πολυετή διεθνή και εσωτερική εμπειρία τους, έχουν συνδιοργανώσει πρότυπα επαγγελματικό σεμινάριο (Security & Defence Economics- Management & Economics, Logistics Management, Engineering & Support, Energy & Environment), για την κατάρτιση και επιμόρφωση στελεχών, με εξαιρετική επιτυχία (τα σχόλια των συμμετασχόντων είναι ιδιαίτερα κολακευτικά) —δημιουργώντας ένα ‘Defence Economics and Logistics Reference Point’— τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Διεθνή Χώρο.
Στα πλαίσια αυτά, συνδιοργανώνουμε την 30/03/2019, στη Λάρισα, με τη φιλοξενία (Hosting Club) της Λαρισαϊκής Λέσχης και του Δήμου Λαρισαίων και υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου της Λάρισας, και σας προσκαλούμε στην
Ημερίδα «Η Ανάπτυξη της Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Παραγωγής, της Τεχνολογίας & των Υπηρεσιών, σε ένα Περιβάλλον Εθνικής Ασφάλειας».
Ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά, ακόμη και σε διεθνές επίπεδο, με πρωταρχική επιδίωξη την συμβολή μας στην δημιουργία μίας Ελλάδας δημιουργικής, παραγωγικής, θετικά μεταλλαγμένης, με αξιοσημείωτη ανάπτυξη στους τομείς της ΑΒ, Τεχνολογίας και Logistics.

Δίνουμε έμφαση στους άξονες:
• Η Ελλάδα στην Ευρώπη. Αλληλουχίες χαμένων ευκαιρειών και μεταρρυθμίσεων
• Η Εθνική μας Αμυνα & Ασφάλεια στο Πλαίσιο των Περιοχικών Εξελίξεων
• Βαλκανική Γεωπολιτική και Μεσογειακή Γεωοικονομία
Εθνική Αμυντική Βιομηχανική Στρατηγική
• Βιομηχανία: Επισκόπηση, Ρόλος, Αδυναμίες, Ευκαιρίες, Προτάσεις
Παρόν, Μέλλον και Προοπτικές της Αμυντικής Βιομηχανίας
Total Quality Management
• Η Συνεισφορά και η Εφαρμογή των Βασικών Αρχών και Μεθόδων του Στρατηγικού Μάνατζμεντ στην Αντιμετώπιση Κρίσιμων Καταστάσεων σε Περίπτωση Οικονομικών Κρίσεων
• Logistics: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον
• Αμυνα, Ναυτιλία, Γεωργία και Πολιτισμός στη Θεσσαλία: Βίοι παράλληλοι
• Η Εταιρεία Αpella SA και οι Επενδύσεις στη Θεσσαλία
• Agricultural Applications and Technology
• Agro-Logistics
• Τάσεις Logistics με τις Εξελίξεις της Τεχνολογίας
• Μη Επανδρωμένα Οχήματα (Γεωργία, Δασολογία, Προστασία Πολίτη…)
• Η Εληνική Οινοποιεία και η συμβολή της στην οικονομία

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.