spanidis

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ
Co-Founder & CEO

Ο Αναστάσιος Σπανίδης είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μιας πρωτοποριακής, καινοτόμου διαδικτυακής συμβουλευτικής, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων της διεθνούς εταιρείας εμπειρογνωμόνων eBusiness, η οποία βοηθά τους πελάτες της να οδηγούν σε οικονομικά αποδοτικές πωλήσεις και να διαδίδουν το εμπορικό τους σήμα στο κοινό. Η εμπειρία και η έκθεσή του σε πολλούς κλάδους και πολιτισμούς, τον αντάμειψαν με μια προοπτική πολλαπλών πεδίων προς οποιαδήποτε επιχειρηματική προσπάθεια, ιδέα ή στόχο.

 melisa

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι επιχειρηματίας, startupper, mentor μέλος της ελληνικής startup κοινότητας.    Εκπροσωπεί την εταιρεία Susurrus και In4Capital. Απόφοιτος του University of Abertay Dundee 1996-2000 BA(Hons) Management, BSc (Hons) Informatics. Από το 2002-2006:Field Application Engineer . Atmel Corp MMC RnD Patras Dep. Από το 2006 μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το 2013 μέλος του Open Coffee Patras και από το 2015 curator. Από το 2016 Mέλος του διοικητικού συμβουλίου της Intermedi@KT. Υποστηρικτής των δράσεων του PatrasIQ στην Ελλάδα. Mentor στον διαγωνισμό MindSpaceChallenge που διοργανώνετε από την Mindspace και την Εθνική τράπεζα NBG business seeds. Mentor στο Orange Groove Patras (innovation hub), POS4work (co-working space) Advisor των startups  KnowBox , spothub.io [1] Mentor των startup “One mind” και “Quazar”.

Untitled-1 copy

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
CEO, Domotel Hotels & Resorts

Ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πήρε το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού. Κατόπιν, συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο, όπου στην Bartlet του UCL έλαβε το Μ.Sc. στο Construction Economics & Management και από το Middlesex University το M.A. στο Hospitality Management, ενώ παρακολούθησε και άλλα δύο προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία πάνω στην Οργάνωση και Διοίκηση και το Χρηματοοικονομικό Management.

Σήμερα, μεταξύ άλλων, από το 2002 είναι ο CEO της αλυσίδας Domotel Hotels & Resorts. Τέλος, πιστεύοντας ότι η συμμετοχή σε συλλογικές προσπάθειες και φορείς είναι ευθύνη και υποχρέωση όσων μπορούν να προσφέρουν, ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ, ταμίας του Δ.Σ. του ΙΝΣΕΤΕ, επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒΕ, μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Ευρασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου.

 aivalhs

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΪΒΑΛΗΣ
Managing Partner, AIVAL.COM

Ο Αποστόλης Αϊβαλής είναι Managing Partner της AIVAL.COM και σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής σε επιχειρήσεις και startups. Έχει ειδίκευση και εμπειρία στις αγορές consumer & enterprise internet, social media, gaming, music, advertising, technology, media και mobile στις οποίες εργάζεται από το 1996 ως στέλεχος, mentor αλλά και επιχειρηματίας.

Συν-δημιούργησε την PowerΝet το 1996, τα Web Awards (τώρα Ermis Digital) το 1998, την ArboMedia το 2001, την Real Brands το 2007, την Social Brands το 2009, το StartupDay event το 2009 και το Startup Nation το 2011. Είναι επίσης δημιουργός του Professional Diploma in Digital & Social Media ενώ εκπαιδεύει στελέχη σε επιχειρήσεις, κολλέγια και πανεπιστήμια από το 2007.

dimitra

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΑΝΤΩΝΗ
ΚΠΙΣΝ, Επικεφαλής του Τμήματος Ενοικιάσεων

Η Δήμητρα Καλαντώνη, εργάζεται στο ΚΠΙΣΝ ως Επικεφαλής του Τμήματος Ενοικιάσεων. Με 20ετή εμπειρία στη διοίκηση στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, Real Estate και το χώρο του αυτοκινήτου. Στα ξενοδοχεία εργάστηκε κυρίως ως Guest Relations Manager, στο Grecotel Creta Palace και ως Event Manager, στο Divani Apollo Palace. Στα 8 χρόνια της επαγγελματικής της εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, ήταν Διευθύντρια Καταστήματος σε κατάστημα της Volvo του Ομίλου Σαρακάκη, με πρωτιά για 3 χρόνια στο πανελλήνιο μερίδιο αγοράς, καθώς και Area Sales & After Sales Manager στις εισαγωγικές αυτοκινήτων Honda & Mitsubishi. Είναι κάτοχος πτυχίου Hotel Management, του πανεπιστημίου MODUL (ICHM – International Course for Hotel Management), της Βιέννης και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά

1 ΧΑΤΖΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ
Ιδρυτικό μέλος,Γενικός Διευθυντής της Be a Greek Travel Experiences

Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Διευθυντής της Be a Greek Travel Experiences από το 2016, μιας εταιρίας που προσφέρει στους επισκέπτες που ταξιδεύουν μια μεγάλη γκάμα Θεματικών Εμπειριών σε όλη την Ελλάδα, Τμήμα Εταιρικών Κινήτρων και Τμήμα Εξατομικευμένων Διακοπών. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007 και πήρε το Μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου το 2014. Το ποικίλο μορφωτικό του υπόβαθρο του έδωσε ευελιξία εργασίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και του επέτρεψε να αποκτήσει εμπειρία σε διάφορους τομείς, όπως η πληροφορική (Database and Big Data Analyst) και η στατιστική ανάλυση (ποσοτική και ποιοτική ανάλυση, πρόβλεψη μοντέλων συμπεριφοράς, οικονομικός Σύμβουλος). Έχοντας ως στόχο ζωής να συνδυάσει τη δουλειά του με το πάθος του για τα ταξίδια, ίδρυσε την Be a Greek, καθιερώνοντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο και μια καινοτόμο προσέγγιση των Ταξιδιωτών που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Κύριες ικανότητες: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λήψη Αποφάσεων, Ομαδική Ανάπτυξη, Τομέας Εργασίας, Ρύθμιση Στόχων, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ανάλυση Διαμάχης
Αγαπημένο Moto: Carpe Diem

2 ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ
Ιδρυτικό μέλος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Be a Greek Travel Experiences

Ιδρυτικό μέλος και Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Be a Greek Travel Experiences από το 2016, μιας εταιρίας που προσφέρει στους επισκέπτες που ταξιδεύουν μια μεγάλη γκάμα Θεματικών Εμπειριών σε όλη την Ελλάδα, Τμήμα Εταιρικών Κινήτρων και Τμήμα Εξατομικευμένων Διακοπών. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (Ιταλία) το 2008 και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της  Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μεγάλη του αγάπη για τα ταξίδια και η πολυετής επαφή του με την Ιταλική προσέγγιση στον Τουρισμό τον οδήγησε στην ίδρυση της Be a Greek, καθιερώνοντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο και μια καινοτόμο προσέγγιση των Ταξιδιωτών που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Κύριες ικανότητες: Επικοινωνία, Διαπροσωπικές Σχέσεις, Διαχείριση Συνεργατών, Τουριστικός Σχεδιασμός, Λήψη Αποφάσεων, Διαπραγμάτευση, Ανθρώπινο Δυναμικό, Εξυπηρέτηση Πελατών
Αγαπημένο Moto: Impossible Is Nothing

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.